![]() |
|
Peugeot Turkey Forumlları Güncelleniyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 Saat 22:12 |
Forum arayüzünde değişiklik yapılmaya başlanmıştır. Site genelinde çalışmalar devam ediyor.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geldiğin belli oluyor Gökhan ::)
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeğin iyisi kötüsü olmaz. Çalışmlarınızı tebrik ederim.
Ben sadece kendi fikirlerimi beyan etmek isterim, -Belki benim bilgisayarımın çözünürlüğünden kaynaklıdır bilmem ama sağ ve sol gri çapraz çigili boşluklar kasvet katmış. Biraz geniş olmuşlar. -Sadelik hoş oluyor ama bembeyaz bir arayüzde çok göz yorar. bazen sayfalarca yazı yazıyor yazı okuyoruz. -Çerçeveleme formatı biraz blog havası katmış. -Posttaki kullanıcı avatar ve altındaki bilgiler mesaja çok yakın. Nacizane tavsiyem, Türkiye deki en kapsamlı otomobil marka sitesi ve forumu diyebilirim. Amacım yalakalık ve ya çıkar sağlamak değildir. Bu şekilde anlaşılmazsın. Bir çok Pejo sitesinde üyeliğim var ama konu-içerik-bilgi-paylaşım-yardım adına daha etkili ve fazla içerik sahibi bir site daha göremedim. Bu yüzden arayüz daha etkileyici olabilir. Animasyon-radyo-gereksiz geçiş logolarından ziyade daha estetik çizgiler uyumlu renkler kullanıcı dostu bir arayüz yapılabilir. Çalışmalar için kendi adıma teşekkür ederim. Bu site(forum) sayesinde aracıma ve kendime çok şey kattığıma inanıyorum. Umarım bu şeilde devam eder. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benimde bi isteğim olacak, mesaj alıntılarında bildirim olursa iyi olur, bazen arkadaşlar birbirlerine alıntılarla sorular soruyor, bildirim olmadığı için gözden kaçıyor, geçenlerde bi arkadaş alıntı ile soru sormuş 1 ay sonra tesadüfen gördüm
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
gökhan kardeşim site hakkında yorum yapmaya gerek görmüyorum her şey harika
![]() ![]() ![]() ![]() benim acizane bir önerim olacak yapılabilirmi bilemiyorum ama forum sponsorlarının altında üye araçlarının resimleri yani her üye tek fotoğrafa olacak şekilde (abartı olmaması için) şöyle film şeridi gibi geçse hani şu film sitelerindeki afişler gibi aslında çok güzel olur... hatta o resimlere tıklandığında kişinin profil sayfasına yada kendi aracını tanıttığı sayfaya yönlendirilen bir durum gibi... olursa bence güzel bir görüntü olur ki çok çok fazla üyemiz var.. formun büyüklüğü tarşılmaz ve görsel anlamda çok güzel olacağı kanaatindeyim ![]() Uploaded with ImageShack.us bunun gibi mesela ![]() |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Güzel düşünceleriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
Mümkün olduğu ve elimden geldiği kadar tüm isteklerinizi yapmaya çalışacağım. Eleştirilerinizi bekliyorum. |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
bu olay gerçekten güzel olur üye sayısı çok dersem gökhanım ücretli garaj acarsan garaja arabamı çekerim sitenin başında devamlı dolaşsın vıp üye gibi bişey olur geliştirilebilir artı olarak araç satışı veya parça satışı yapacaksa bile direk sayfanın başında cıkacak
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
aklımdakiler bittikten sonra yapılabilecekler sırasında dikkate alıcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |