![]() |
|
307 ön konsol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 Saat 03:12 |
bu ön konsol çok hoşuma gidiyor bende merak ettim nereden temin edilebilir. Sitedeki invidual arkadaşın aracında görmüştüm
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Salıhım hayranım su ılgıne be yaw :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaa benim arabanin ici
![]() 2 sene once suni deri kaplama 950 , hakiki deri kaplama ise 1500 tl idi. Bu fiyatlara torpidonun sokulup takilmasi haricti. Eger yaptiracaksaniz art carda yaptirmanizi tavsiye ediyorum. Ben sifir cikma bulup almistim. |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Acikcasi konsolu ayri satmam. Biraz daha bekleyecegim. Istenilen fiyata gitmez ise
Jant lastik far ve navigasyonu ayri ayri satacagim. Konsolu sokmekte takmakta zor is. Servis 2 sene once 300-350 arasi fiyat verdi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
malesef
![]() konsolu söktürmek istemiyorum. konsol giderse koltuklar ve kapıların da değişmesi gerekli. satmayı düşündüğüm parçalar , jant , lastik , rt3 ve farlar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |