![]() |
|
jant kaplama (fotoğraflı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2012 Saat 22:08 |
||
arkadaşlar aracımın jantlarını füme rengine çevirmek istiyorum fakat boya değil kaplama olsun istiyorum daha önce yaptırmış olan ve tavsiye edebilceği bir yer olan var mıdır aranızda ? ayrıca sizce bu arabaya füme renk gider mi ?
http://imageshack.us/photo/my-images/577/imag0100ul.jpg/
|
|||
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
vaay be bizim jantlar 206 ya daha güzel gidiyormuş.. bence böyle daha iyi
|
|||
![]() |
|||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
||
bence kaplama bozacaktır böyle gayet iyi duruyor bozma istersen
|
|||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bencede böyle güzel Yağız, aynı renk boğabilir
|
|||
![]() |
|||
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
||
Farkındayım kumar olcak kaplatırsam ama çok da merak ediyorum nasıl durcağını dediğiniz gibi çok kötü de olabilir bi ihtimal güzel de durabilir :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
||
Salih abi kaplama sökülüyor yaw illa merak ediyorsanız bir janta denenebilir folyo falan
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Serco05 - 21 Kasım 2012 Saat 22:58 |
|||
![]() |
|||
||
Haklısınız , Maslak sanayide birkaç yer varmış sanırım bu işlerle ilgilenen yarın fırsatım olursa uğramayı düşünüyorum , bilgi edinebilirsem sizlerle paylaşırım
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
serkan abi biraz daha koyu hale getirebilirsen minnettar olurum eline sağlık bu haliyle de çok güzel :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Bu nasıl?
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Abi işte budur ya en kısa zamanda kaplatıyorum çok teşekkür ederim eline sağlık :D :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
audiocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
bu hali daha iyi. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Bencede fena durmadı, bu arada resimleri yapan ben değilim kankam yaptı ![]() |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Plasti dip kaplamadan daha pahalı ![]() Fotoğrafları göremedim ben. Orjinal hali daha hoş. Bu janttan ben de arıyorum. 15" replikasını alacaktım ama 16" olmayınca ariane olmuyor. Basma konusunda hem fikirim. Rengi böyle kalmalı. |
|||
![]() |
|||
||
Çok büyük ikilemde kaldım arkadaşlar , sonuçta araç güzel görünsün diye yapıyoruz bunları beğenmeyenler olduğu sürece karar vermem kolay olmıcak. Bir süre sonra sıkılır mıyım diye de düşünüyorum koyu renkten ama bakalım ya iç hesaplaşma yaşadıktan sonra karar vermeye çalışıcam :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Önlerde 5cm eibach yay var , arkaları da torsiyondan biraz kıstım ama yeterli olmadı abi ya farkındayım onun biraz daha kıstırmayı düşünüyorum ben de
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
fiyatı biraz yüksek söylerlerse hiç uğraşmamayı düşünüyorum dediğin gibi :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
arkayı indirmeyin derim ben 307 lerdeki gibi arka tarafa daha aşağıda kalıp kötü görüntü olur..
|
|||
![]() |
|||
||
eşitlesem önle arkayı nasıl olur acaba
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |