![]() |
|
ACİL! Kendi kendine gaz veriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurkann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2012 Saat 00:56 |
Merhabalar,
Arac 1999 206 XR otomatik LPG li değil Araç düz yolda normal 50-60 ile giderken birden gaza bastıkça kendini itmeye başladı hemen yavaşladım hatta biraz daha gittikten sonra tamamen durdum, ama ayağımı fren pedalı neredeyse yukarı itecek gibi sarsarak araba kendini zorla itmeye devam etti. Ayağımı frenden kaldırdım kendin kendine gaz verip 50 km hıza kadar ulaştı hemen tekrar durup vitesi N (boş) konumunu sonrada P (park) konumuna aldım. Araç motoru patlatırcasına son gaz vermeye devam etti devir 4000 üzerine dayandı. Ne olduğuna anlam veremedim bir süre kontağı kapatıp bekledim sonra düzeldi ama 10 dakika geçmeden yine aynı sorun, bu böyle 1 haftdır devam ediyor. Servise götürmeyi düşünüyorum ama bu problemle karşılaşanlar mutlaka olmuştur diyerek sormak istedim buradan.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracımdada oldu dün organizasyona giderken ayagım gazda olmadıgı halde kendı kendıne gaz vermeye başladı N konumada alsam D de bile olsa yaptı arasıra yapmaya devam ediyo şuanda bende bir görünücem servisi bunun için
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rolanti motorunu degistirin duzelir
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |