|
benzin göstergesi hareket etmiyor ne olabilir |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2012 Saat 20:12 |
herkese selamlar
bugün 40tl lik benzin aldım içinde de yaklaşık 20 tl lik benzin vardır. kontağı açınca cok az hareket ediyor lamba yanıyor 3ay önce taktırmıştım yakıt pompasını ondan olabilirmi sanayiye gitmeden kendim halledebilirmiyim.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
mstfbykck
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mstfbykck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
yakıt pompasıyla ılgılı bır sey oldugunu dusunmuyorum... basınc müşürü olabılır pompayla ılgılı oldugunu düşünürsek.. göstergede bir problem oldugu ıcın yakıt deposu ıcındekı musur gec hareket edıyor olabılır gercek su kı su zamanda benzın fıyatları ucmus cok da uzulmeyın cok yukselmedıgıne 40 lıralık benzın benım benzın ısıgını zor sönduruyor:D
|
|
306
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benin şamandıra takılı kalmıştı bikeresinde depo tam dolu olduğu halde yarım depo gösteriyordu, Usta şamandırayı söktü biraz kurcaladı ve düzeldi
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sanayi yolları göründü galiba yine
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Bence sanayiye gitmeden önce 50-60 liralık benzin al belki şamandıra sevinir hareket eder
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 ların deposu kaç litre alıyor ...
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kullanma klavuzunda 50 LT yazıyor, benim 48 LT aldığım oldu
|
|
altugg34
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 307 var benzin lambam yanarken 30 TL benzin aldım ibrem oynamadı yol bilgisayarı da değişmedi.Sonra başka bir yerden bir 20 TL daha aldım ibrem yine oynamadı benzin lambam yanmaya devam etti.Tek seferde minumum 7 lt almak gerekiyormuş öyle dedi forumda ki arkadaşlar.Ertesi gün gittim 50 TL daha benzin aldım hem yol bilgisayarım hemde ibrem düzeldi :) Sizde ki böyle bir durum olabilir ama 40 TL benzin ile 7 litre üzerinde benzin almış alıyorsunuz benzer durumları yaşayan arkadaşlar var umarım sizinki de böyle bir durumdur geçmiş olsun
|
|
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzin şamandırası takılmış olabilir.
|
|
yagiz35
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben de servise gittiğimde aynı şey söylendi , minimum 7 litre civarında almak gerekiyomuş ibrenin hareket edebilmesi için , ustanın dediğine göre deponun dibinin yassı olmasıyla alakalı bir durummuş ama çok net olarak hatırlayamıyorum
|
|
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|
svgkhn
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence fulle :)))
düzelir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |