![]() |
|
muayene hakkında bir kaç soru... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2012 Saat 22:45 |
Arkadaşlar, yaklasık 10 gün sonra muayeneye girecek 206 gtı ım ın bir kaç sorunu üzereinde size sorular sormak istiyorum ...
1- aracımda hava filtresi var. sökmem gerekiyor mu ? sökersem yerine takacagım hava filtresi kazanı ne kadardır ? 2- konvektörün yok dedi egzozcunun biri ve beni yüregimden vurdu bunun masrafı nedir ? 3- aracın yüksekliğini biraz artırmak istiyorum çünkü Ankara artık şantiyeden farksız !!! yardımcı olursanız cok sevinirim saygılar... |
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Açıkçası bugüne kadar 3-4 arabayı muayeneye götürdüm başkalarının arabalarıydı ve üstlerinde orjinal olmayan parça yoktu bir sorun yaşamadım, hava filtresi için sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, fakat bir arkadaşım cam filmi yüzünden muayeneden geçememişti kıl bi adama denk gelirsen iş zorlaşıyo. Her ne kadar özelleşsede 100 lira farkla abuk subuk arabaları tuv türkte muayeneden geçiren bi kaç arkadaşım da vardı. Konvektöre gelince pahalı bi parça dostum 1000 lira çıkmasına istediklerini bile gördüm. Konvektör çıkarıldığında 3-5 beygir gücün arttığını söylemişti motor ustam egzoz çıkışı hızlandığı için senin arabadan da o sebeple çıkarmış olabilirler fakat egzoz muayenesi yapıyolarmıydı hatırlamıyorum, yapıyorlarsa konvektör olmadığı için normal değerlerin üzerinde CO değeri çıkabilir arabanda tabi düşük ihtimal 90 model yağ yakan şahinler geçiyor muayeneden seninkinin kalacağını sanmıyorum...
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
çok teşekkürler saygılar.. bu iyi görüş mutlu etti beni umarım geceriz...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam katalizör olmadan geçmen mümkün değil , ancak bu işi yapan muameleciler var onlarla halledebilirsin, yada bazı egsozcular 50 TL gibi rakamlara kiralık katalizör takıyorlar, muayeneden sonra götürüyosun geri söküyorlar
Ek: Katalizör yerine susturucu takarsanız ve egsoz muayenenizi özel bi serviste halledebilirseniz geçme olasılığınız yüksek Düzenleyen Serco05 - 15 Kasım 2012 Saat 23:17 |
|
![]() |
|
katalizör işini çözdüm bu seferde usta illa ön takımdan bir kaç parça değişmesi gerek yoksa gecemessın dedi! yaa bu usta beni hakikaten sübyan buldu kanımı emiyo ya da ben arabayı pertten falan aldım haberim yok....!!!
şu muayene işini halldersem herhalde bir 5 sene binecek kadar değişiklik yapmış olucam...=) |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum sen araca hiçbirşey yapmadan muayeneye git geçerse geçer geçmezse zaten listeyi verirler o zaman yaptırırsın şimdi boşuna uğraşma araçla
|
|
![]() |
|
en doğrusu bu sanırım tekrar teşekkür ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |