![]() |
|
Rolanti dengesizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ermanglr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 Saat 09:14 |
Hacı sorun
1gazkelebegi olabilir. 2benzin veya lpg filtresi tikanmis olabilir |
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım aracı bilgisayara bağlatıp hatanın ne olduguna bakmak gerekiyor.. Yorumlarınız için teşekkür ederim..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer gaz kelebeğiniz potansiyometreli ise ya şarj dinamonuzda sorun var istediği voltajı düzenli sağlamadığı için konumunu tutturamıyor,yada gaz kelebeği içindeki dönen fırçalar tam temas etmiyor.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birkac farkli nedeni olabilir ama yerinizde olsam hararet musurunun saglamligina bir baktirirdim. Olmadi aracinizi bilgisayara baglatin bakalim herhangi bir hata kodu uretilmis mi.
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu rolantiyle ilgili kaçıncı soru bu forumda bilemiyorum ama geçen gün yaptığım bişeyden dolayı rolanti oynamaya başladı belki sorunu bilenler olabilir..
306 aracımda rolanti 1000 devirin altında oynuyor. Ancak bu her zaman olmuyor. 1 hafta bu şekilde çalışıyorsa 1 hafta normal. Stop etme durumu çok nadir yaşanıyor. Boğaz kelebeği iyice temizlendi. Geçen gün devir normalken yokuş aşağı vites 1'de gaza basarak 5000-6000 devirle aracı bağırtarak indim. Bu 5-6sn'lik inişten sonra yavaşladım ve normal olan devir ibresi yine dengesizce oynamaya başladı. Belki 1-2 gün sonra yine kendiliğinden düzelecek ama kullanırken adamın canını sıkıyor. Bi fikir sahibi olanlar fikirlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |