![]() |
|
Videolu - Peugeot 307 Kalorifer Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ciha_n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2012 Saat 18:10 |
Merhaba; video da kalorifer de ki sorunu anlattım yardımcı olursanız sevinirim problem nedir ne yapmam gerekir???
307 1.6 HDI 2005 |
|
Peugeot 307 2005 1.6 HDİ Look Alüminyum Gri
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yonlendirme mekanizmasinda bulunan disli siyirmis. Cift tarafli sistemlerde cok bilindik bir ariza. Ozellikle 407'lerde cok karsilasiliyor. Buyuk ihtimalle klimayi actiginizda yine sadece bir taraf soguk ufleyecektir. Bunun icin uretilmis bir kit mevcut. Kendiniz mi yapmayi planliyorsunuz?
|
|
![]() |
|
ciha_n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
kendim yapabilirsem ne mutlu bana tabi ki kendim yapmak isterim ancak çok zor ise ve benim yapabileceğim bir şey değil ise mecburen götürmem gerekecektir bunun maliyeti bana ne kadar olur ortalama. Bu bahsettiğiniz kit nedir ve ben bunu nasıl halledebilirim yani nasıl uygulamam gerekiyor nereyi sökmeli ve yapmalıyım?
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok fazla birsey tutacagini sanmiyorum. Siz de yapabilirsiniz ancak elimde bununla ilgili dokuman yok. Surada sizin icin faydali bir link buldum. Isterseniz bir bakin, kolay geliyorsa yaparsiniz. http://www.forum307.com/viewtopic.php?t=18663&postdays=0&postorder=asc&start=60 |
|
![]() |
|
Anladim bakalim artik bi yan servise goturup baktiracagim coj bir sey tutmaz ise yaptiririm. Verdiginiz siteye baktim ama pek bir sey anlamadim tesekkur ediyorum.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |