![]() |
|
307 tamponaltı-lip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 Saat 21:05 |
merhaba arkadaşlar 2004 307 için orjinal tampon altı arıyorum aklınızda olsun..
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya düşündüm o parçayı güzel duruyor ama orjinal tutkum tutuyor böyle şeylerde hatta bi haftasonu dolaşsam buralarda bulurum çok daha ucuza maal ederim ama ne bileyim bi ara foto çekermisin yakından falan nasıl duruyor parça malzeme nasıl hatta fazla kalan küçük parça falan varsa onunda resmini koyarsan bakarım malzemecilere
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Bence de al hacı artık :) kıy paraya cımrılesme :D
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
shadoww2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
laguna lip uygun peugeotlara. ama bulunmaz hint kuması gibi pahalı :)
|
|
ShadoW
|
|
![]() |
|
cidden kötü duruyo koyun 10 ar lira alın bitane :)
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Hadı lem sen bıze kulelerı yapma lıp ıste bızden dımı salıhhh :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
olum beni delirtmeyin yaptırtmayın bana gergi.. |
|
![]() |
|
:) yapayım gergiyi de takcak yer yok be..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |