![]() |
|
Otomatik Vites Hava Filtresi Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2012 Saat 18:17 |
Otomatik vites araçlarda hava filtresi ve vanalı eksoz ile nasıl bir performans alınabilir denemiş olan varmı yada bir bilgisi olan ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanacağın marka ve modele göre değişiklik gösterir.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
güzel ses alırmıyım düz vitesler kadarda olmasa ben buradayım dermi :)) |
|
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Benim aracımda otomatik sesi ve dikkat çekmesi 10-10..
Uygulamayı filtreyi iyi seçmelisiniz,araç kriterlerinize uygun olmalı.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
1998 model 106 xs tavsiye edebileceginiz bir marka varmı ? |
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Filte ve egsozun otomatik vites yada düz vites olması ile pek alakası yok , önemli olan kullanacağınız malzemenin kalitesi ve aracın motor gücüdür.
Filte olarak K&N, AEM yada HKS Egsoz sırası ile bütçeye göre Varex-HKS-Supersprint-Sebring-Remus- Otto bu markalardan birisi olabilir. |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
bence alamazsın duz vıtes gıbı performans otomatıkte devrı geldımı atacak vıtesı ne kesıcı ne bısey olacak
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
ben katalizor iptali yapdim subaru gibi ses veriyor bir ara video cekerim hafa filtrem orjinal gorenler soruyor ne yapdin :) hic bisey diyorum katalizor iptali sadece... aracin cekiside guzel patliyor falan yolda giderken ama benzini yer biraz:) |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
Katalizor iptaline aşırı çok ses çıkarır diyenlerde var ama :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |