![]() |
|
ANKARADA DİREKSİYON KAPLAMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2012 Saat 21:50 |
Hacılar :) geçenlerde bir 206 aldık ayıptır söylemesi direksiyonun da sedef kaplıydı(önceki sahibi otobüsçümüdür taksicimidir nedir) vallahi gören dalga geçiyo sarıya kaplat arabayı ticari ol diye :) işin şakası gerçekten cam açmıyorum direksiyon gözükmesin diye bunun yerine direksiyona alternatif yaptırabileceğim deri kaplama vs. yapan ankara içi bildiğiniz hesaplı bir yer varmıdır... herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun bence direksiyonu yak yenisini al
![]() |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyona vinlex deri kaplıyo modifiyeciler ortalama 40 - 50 tl ama ugraşırsan ben internetten aldım 12 tlye 3 saatte diktim gayette memnunum...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aksesuarcılar 100tl ye fln yapıyor. Bana kalırsa direksiyon simidini sökün (ben yeni deri simit aldım değişimi kolay) Güzelce bir kılıfçıya deri kestirip diktirin hata aracın renginde ipliğe diktirin harika oluyor
|
|
![]() |
|
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
sedef kaplamayı bugun yaklaşık 2 saatte aseton ile söktüm soyulmuş yıpranmış hep.döşemeciler falan 100 den aşağı yapmıyo dediğiniz gibi direksiyon kaplamayı.internetten vinlex alıp dikmek veya döşemeci de diktirmek mantıklı gibi geldi.yıprandıkça vinlex için 2 liralık gayet güzel deri boyaları var bunun üstüne gitmek en hesaplısı olcak sanırım.
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
ben internetten aldım diktim uğraşmayı sevıyorum çokta memnunum maliyeti 12 tl
|
|
![]() |
|
babatolia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı babatolia
şaşmazda 120 tlye yaptırmıştım,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |