![]() |
|
206 gti sis ve sağ davlumbaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2012 Saat 22:52 |
arkadaslar pazartesi günü ufak bir kaza gecirdim.köpege carptım.aracın sağ tarafında ufak bi maddi hasar olustu tamponun boyası attı ve sağ çamurluk çarpma sonucu geri kayınca sağ kapı acıldıgında sağ camurlugu ezdi ve bu nedenle sag camurluk ve tampon boyandı.ama sağ sis farım ve sağ tarafın davlumbazı dağıldı ve şuan bulabilirsem çıkma davlumbaz ve sis farı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
silecek motorunu unuttum silecek motorunda da hasar var.sis farının yanında oldugu için sis farı kırılınca silecek motoruna da hasar vermiş.silecek motoruda lağzım.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |