![]() |
|
yenı arac sorunları lutfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dieelf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2012 Saat 21:46 |
|
meraba arkadaslar ılk aracımı 206xs olarak dun aldım yanlız 3 tane sorum var yanıtlarsanız sevınırm
1 motor arıza lambası yanıyo fakat ıcınde K harfıne benzeyen bır sembol var arastırdım bulamadım 2 aracın klometre calısmıyo munsırı bozuk dendı yaptırım dedı aldıgım arkadas fakat zaman olmadıgı ıcın ıstemedım ben yaptırım dedım (suan aracın kac kllometrede oldugunu goremıyorum ) 3 206larda klometre dusurebılıyo mu??? sımdıden saolun :) |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracınızı herhangi pug servisinde cihaza bağlatmalısınız, istanbulda iseniz yardımcı olurum.
her aracın km si düşürülebilir. |
||
![]() |
||
dieelf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ıstanbul tuzladayım araca bır abım baktı temız dedı ama bılemıyom bı bakıma gırmesı lazım :(
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
Keşke sağlam biyere gösterip alsaydınız ekspertize falan soksaydınız
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
akraba onay verınce gormeden aldım valla hosuma gıttıde ufak tefek masrafları var
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
yardımcı olabılcek bır abı yokmu:(
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |