![]() |
|
rölantide stop ediyor bazen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turkorcun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkorcun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2012 Saat 22:54 |
206 xline 2003 otomatik vites arabaya tüp taktırdıktan (3 ay falan oldu) sonra araba rolantide beklerken devir saati 1 in altına dusuyor ve bazende ışıkta beklerken araba stop ediyo yardımlarınızı bekliyorum saygılar
|
|
206 otomatik vites
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum taktıralı daha 3 ay olmuş ve lpg yeni takıldığında genelde bunu yapar (rölanti düşer).ustana gidip ayarlatman yeterli olur,endişelenmeye gerek yok.saygılar
|
|
![]() |
|
turkorcun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkorcun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ayarları 3 kere falan yaptırdım ama bi çözüm olmadı geçen gunde stop etti ve hiç çalışmadı araba daha sonra akunun kutupbaşını çıkardım ve biras bekledikten sonra araba çalıştı
|
|
206 otomatik vites
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |