|
marş basmıyor ( sorun çözüldü ) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2012 Saat 00:15 |
selamlar. bugün birçok kez arabayı kullandım hiçbir problem yoktu. az önce eve geçerken anahtarı çevirdim hiç ses yok. marş hiç basmıyor. ama kontağı çevirince tık diye ses geliyor, kontağı bırakınca tekrar tık sesi geliyor sigortaların olduğu yerden. sigortayı açtım baktım acaba sigorta mı yandı diye ama gece göremedim kapattım. teyp çalışıyor, aküye baktım kutup başları temiz görünüyor. olası problemler ne olabilir teşekkürler.
Düzenleyen yenice - 16 Ekim 2012 Saat 17:18 |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
marş otomatiği ve marş kömürü olabilir.
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
genelde akü bitiminde böyle olur ayrıca akünün gücü marş basmaya yetmese bile teybi çalıştırabiliyor başıma çok geldi bu durum.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aküye baktım, camın içerisi yeşil olarak görünüyor.
|
|
|
|
ERSOY-06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum vurdurma şansın var mı? eğer vurdurabilirsen çalışır ve akü kendini toplar.saygılar
|
|
yenice
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sabah arabayı vurdurduk sonra bikaç kez denedik çalıştı sorunsuz. 15 20 dakika kadar bekledik tekrar denedik yine marş basmadı.
Tahmin ettiğimiz gibi marş dinamosunun kömürlerinden bir tanesi bitmiş diğeri de çok az kalmış. kömürleri değiştirdik sorun düzeldi. bilgiler için teşekkürler. |
|
|
|
ERSOY-06
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah kardeş yardımlaşmak görevimiz.saygılar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |