![]() |
|
devir saati arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durucuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2012 Saat 22:22 |
merhabalar arkadaslar 307 aracım seyir halindeyken devir saati kendini sıfıra indiriyo ve arac stop ikazı veriyo ama araba calışıyo herhangi bir poblem olmuyo sadece devir saati o sıfıra indiği için arac ikaz veriyo stop yanıp sönüyo neden olur acaba bilgisi olan varmı gidişinde çalışmasında herhangi bir problem yok aracın devir saati bi düzeliyo bir bozuluyo ..
|
|
pasalı
|
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha taze atlattım aynı olayı. İlk olarak devir saati ile başladı. Aşağıdaki linkte sorunun hikayesi ve çözümünü bulabilirsin.
|
|
![]() |
|
durucuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Eylül - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
çok teşekürederim sağol
|
|
pasalı
|
|
![]() |
|
ustam bende aynen başımdan geceni anlatayım yetkili servise gittim aracı bilgisayara bağladılar ve sol arka abs sensörü bozuk ondan olur dedi değiştirdi daha sonra sarj dinamosundan olduğunu tamir olmadığını değiştimem gerektiğini söyledi ben değiştirmedim elektrikçiye geldim ve bana konşektörleri değiştiririz olmazsa dinamoyu değiştirirz dedi servise bıraksam yanımışım sorun çözüldümü tam anlamıyla sizde knşöktörle
|
|
pasalı
|
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Tamamen sorunsuz durumdayım.
|
|
![]() |
|
DeAtHeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
307 SW 1,6 Pack Benzin+LPG
Bende de aynı durum başladı demek ki ilk iş önce konjektörü bi değiştirtelim olmazsa altarnatörü :) Eyv'ALLAH |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |