![]() |
|
acı vedam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
bysonic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük geçmiş olsun.
|
|
206 cc 1,6
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dostum büyük geçmiş olsun Allah korumuş, canına bişey olmamış Allahın izniyle çalışır daha iyisini alırsın, Allah acil şifalar versin
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
meraba arkadaslaar cuma aksamı aydın soke cevre yolunda yapmıs oldugum kazada 2003 model 206 16 xt aracım perte cıktı benım ıcın ferrarı kadar degerı ve onemı olan aracım perte cıktı yaklasık 4 metrelık bır cukura burun ustu cakıldım ayagım kırıldı kafamda ve kolumda dıkısler var ve boynumda sıyrıklar mevcud ambulans ve hastanede bıle acımı unutup arabam dıye agladıgımı bılıorum ne buyuk asktır bu pejo askı aracım muhtemelen hurdacılara satılacak yaklasık 10 bın tl masrafı oldugu soylenır ama ben verme taraftarı degılm nedense hala onu zamanla yaptırmanın pesındeyım aracım gıttı dıye bu forumu asla bırakmayı dusunmuoyorum cunku burda herkez arkadas herkes dost bırbırıne yardımcı oluyor elımden geldıgı kadar aydın sokeye yolun dusen arkadaslara yardımcı olmaya calısırım arac ve parca konusunda forumdan ulasabılırler herkes bana yada maıl yoluyla herkes allaha emanet oolsun hayırlı gezmeler degerlı pejolarınızla hoscakalın soner09 48 uy 996
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |