![]() |
|
Araba alacam yardım ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2012 Saat 22:00 |
o fiyatlara kia ceratoda alınabilir ben kullandım geçen gayet konforu yerinde ve yol tutuşu güzel bir araba :)
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpgli ekotek marka,bu markayı ilk kez duydum sıkıntı çıkarırmı bana?Sattığım araç 206 lpglıydı çok çekdim uyumsuzluğundan.
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Bende 2001 model Ford Focus 1.6 HB vardı keşke hiç satmasaydım :(, benzinli olarak kullandım, evet yakıt durumu biraz fazla ama tüplü kullanacaksan sorun olmaz sanırım, araç çok konforlu yol tutuşu çok iyi tabi peugeot 'lar kadar seri değil özellikle kalkışlarda, temiz ve sorunsuz bir araç bulduysan eğer kaçırma derim çünkü servisleri genel olarak pahalı.
|
|
![]() |
|
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
almaaaaa
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
evet dediğiniz gibi lpg de fazla sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum hayırlısı alacam inşaallah.
|
|
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
bende yol tutuşlarının iyi olduğunu konforlu ama yakıt yönünden çok yaktığını duymuştum..şahsen tercih etmem.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
lpg li ekotek marka bu marka nasıl bilginiz var mı ?
|
|
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
benzınlısı cok yakıyo dıe bılıyorum tabıkı lpg dersen bılemem :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
bitane buldum 130.000 km de, değişeni yok, bikaç lokal boya var,gri renk 20.000 bin tl istiyor sizce fiyat nasıl biraz araştırdım ortalama bu fiyat.
|
|
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
bende ondan almayı düşünüyorum ama baya geniş ve büyük araç.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Aracı inceledim alışkın değilim araç kocaman gözüktü gözüme:)
|
|
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
kaporta yonunden taş gıbı oldugunu duydumbaksa pek bılgım yok :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.206 marka aracımı satalı 2 ay fılan oldu.2001 model focus (ghıa-sedan) almayı düşünüyorum,düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |