|
206+ İçin Tampondaki Sis Lambası |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yakın zamandaki yapı fuarına gidip araştırma yaptım size o kadar diyeblirim :D
|
||
nordup
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet uğraşmaya değmez ben tesisatı hazırsa yaparım dedim ama neyse sen bide envy direksiyonu sipariş vermişsin servisten verdin galiba ne kadar bide metal vites topuzu gördüm bi resimde onun fiyatından haberin varmı ? |
||
nordup
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeş ben iiçine bindiğim anda özel bişiler olsun isterim . Eğer imkanım olsa ilk başta bunu alacağıma corsa alırdım. Ben arabayı aldığımda en full bu halde oluyordu tek eksiği çelik janttı. Sonradan envy ve urban move çıktı. yol bilgisayarı 150tl sis farı 150tl alaşımlı jant 1300tl normalde full almak istesen bu fiyat farkına bunlarlı araç alamazsın doğru söylüyorsun aldıktan sonra ufak tefek birşeyler yapmak lazım değişlik olsun bende tampon ve ayna arkalarını parlak siyaha boyatmayı düşünüyorum pazartesi ustayla bi konuşucam |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Direksiyon simidi aksesuar olarak geçiyor ve fiyatı çok şaşırtıcı şekilde eski 206ların deri direksiyonuna göre ucuz. 260 tl kdv dahil 3 taksit aldım. Deri kaplatsanız 100-150tl ve ne kadar ince işçilikte olsa orjinali tutmaz. Elimin içi çok terlediği için direksiyonun deformasyona başladığını gördüm ben ce gerekli bir olay. Vites topuzuna baktım o da servisbox da göremedim. ebayda var http://www.ebay.com/itm/OEM-Peugeot-VTS-Sport-Gear-Shift-Knob-Fit-106-107-206-207-306-307-406-407-etc-/260889478411?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cbe39850b&vxp=mtr ben de bunu beğendim belki alabilirim ilerleyen zamanlarda, http://www.ebay.com/itm/Chrome-Leather-MT-Sport-Gear-Shift-Knob-Fit-Peugeot-106-206-207-307-407-408-etc-/251152733135?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a79de93cf&vxp=mtr Düzenleyen Alicilik - 13 Ekim 2012 Saat 10:17 |
||
nordup
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://otomobilkampanyalari.org/tag/peugeot-206-1-4-hdi-envy-ozellikleri
topuzlar güzel ben bu resimdekini beğendim senin aldığın direksiyon bu resimdeki mi?
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet hocam bu direksiyon simidi. Ben de çok beğendim. Fiyatıda uygun olunca sipariş verdim hemen Vites topuzu konunda benim de hoşuma gidiyor ama yaz kış kullanımı zor oluyor. Yazın yanıyor kışın donuyor o yüzen birazda olsa tutalan yerlerde deri olması daha sağlıklı. |
||
eturan25
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alicilik nickli degerli Ali kardesime çok teşekkür ederim. Arayip da bulamadigim bu parcayi bulup bana gönderdi.
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam güle güle kullanın. Biraz geç oldu ama sorun olmadı |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |