![]() |
|
307 hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2012 Saat 10:12 |
arkadaslar benim aracım 2003 model 307 1.4 hdi xr arac uzun yolda harareti cok yükseltiyo hatta bi kac kez kırmızı cizgiye dayandı şehir içinde hiç bi sıkıntı yok hararetle ilgili yolu bilenler vardır bartın - ankara arası en ufak rampada hemen hararet yükseliyor 95 den aşağı düşmedi diyebilirim ayriyetten sabahları arabayı ilk çalıştırdığımda bilgisayar ekranında soğutma sıvısı seviyesi azlığı uyarısı verıyo katranlardada stop ve tencere kapağına benzer bişey yanıp sönüyor kaputu acıyorum bidonda su tamam max. cizgisinde uyarı 1 2 dk sonra sönüyor sizce neden yapar bunu yardım lütfen
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hava yapmıs olabılır yada termostat arızası olabılır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Devirdaim pompasinda da sikinti olabilir. Yakin zamanda bir ustaya gostermeniz faydaniza.
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
birazdan ewden çıkıp ustaya gidecem yapılan işlem hakkında bilgi veririm |
|
![]() |
|
ayazdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
bende de aynı sıkıntı olmustu hararet müşürünü değiştirince sorun kalktı en kötü termostat + hararet müşürü takılırsa sorunun kalkabileceğini düşünüyorum iyi günler
|
|
2006 model Peugeot 307 Comfort 1.4 90 HP 16V Benzin+Lpg
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
ilk olarak hararet musurunu degistirin fazla pahali bir sey degildir geneldede cabuk arizalanan bir parca
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
ustaya gittik bu muşurlar tek tipmiş herhangi bi sıkıntı yok dedi fan calışmıyo olabilir dedi elektrikçiye gittik herhangi bi sıkıntı yok opel ve pejo sıcağı sever normal dedi geri geldik yaklasık 15 dk önce 650 km yoldan geldim 160 - 170 arası bastım cok yavaş gittiğim yerlerde oldu zorlu rampalarda cıktım ama bu kez hararet 95 bile olmadı allaha şükür...
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Benzer sorun bende de var. Canimi cok sikti. Sehir ici normal seyir halindeyken birden sesli uyari verdi hararet ibresi en sona dayandi birde bilgi ekraninda 'engine temp. too high' yazdi. Saga cektim stop ettim tekrar calistirdim ayni. Stop ettm 4 5 dk bekledim birsey yok. Ne motoru zorladim ne de baska birsey. Esko arabami da benzer sebepten sattim. Bayagi bir can sikici durum. Ne yapabilirim
Trigerle falan termostat degismisti Su seviyesi de iyi seviyede (Belki hatirlanir babam 1 ay once kaza yapmisti on tamp. Farlar ve on airbagler degisti. Baglanti kuramadim ben kafamdan ama olabilir mi sizce ) kazadan once kesinlikle yoktu boyle birsey Yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler ... |
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
pekı hararet yaptıgında sadece gostergemı yukselıyo yoksa kaptakı suda tasıyomu duman cıkıyomu yada fanın actıgına emınmısın 2. kademede. su pompası degıstıkten sonra havası alındımı
|
|
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Fan aciliyor mu farketmedim. Havasini almisti ki sanirim 3 4 aydir hic bir sikintisi yoktu. Su tasmiyor duman vs kesinlikle birsey yok. Demin de disardaydim biraz zorliyayim dedim hararet ibresini 70 80 den yukariya cikaramadim. Benim tahminim bir elektrik arizasi gibi ama.
|
|
|
|
![]() |
|
hararet musuru degısmedı heralde ondada arıza olabılır
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Biraz once sevindirici biraey oldu. Sabah sehir ici trafikte baya dolandim 90 a kadar geldi. Sonra ayni iyariyo verdi ekranda engine temp. too high ve km saatinin orda stop yazdi . Trafik cok sikisik oldugu icin duramadim 15 20 falan devam ettim birden duzeldi,uyarilar kesildi ve ibre normal 90 civarina indi tekrardan. İyinbirsey oldu sanirim. Sali gunu birakicam servise kuskulandiriyor.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |