![]() |
|
Arabam tekliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 13:24 |
Arkadaşlar bunu bana daha önce de yapmıştı ama dün bikaç kez üst üste yapınca baya endişelendim; önce bir rampa çıkarken -ki devir yüksek, hızlı gidiyordum- birden kendiliğinden gaz kesildi (ayağımı gazdan çekmeden) tekledi. sonra düz yola çıktııgımda da aynı hareketi üst üste bikaç kez yaptı. ve şimdi de arada bir yapıyor. bakımını geçen hafta yaptırmıştım, hava yağ ve mazot filtreleri ile yağ değişimi yapılmıştı. yakıtımı herzamanki yerinden (opet) aldım. sorun ne olabilir acaba?
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim araba dada vardı aynı sorun ,endüksiyon bobini değişti hem tekleme geçti hemde yakıt tüketimi düştü.Ayriyetten de aracın LPG li ise gaz ayarına baktır derim.
|
|
![]() |
|
Peugeot306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
%98 Atesleme bobini %2 bujiler & buji kablolarindan.
Atesleme bobini orjinali 150-200 TL Yan Sanayii 40-60 diye biliyorum. |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
yanlız araba hdi bujı yokkı :) enjektorlerınden olabılır gaz pedalının konum sensoru rolantı valfı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bıde bakım yaptırmadan oncede bole bı sorun varmıydı
|
|
|
|
![]() |
|
Peugeot306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2012 Konum: IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot306
Haklisin imza bolumunde yaziomus gormedim (=
|
|
Hani MahaLLenin En iyi Oynayan Çocuğu çıkıpta söyLer ya ; Ben tek, siz hepiniz.. İşte aynen öyLe ;
|
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Kardeş aynı tekleme sıkıntısını benim araçta gazda yapıyor yarın sanayiye götüreceğim bakalım ne çıkacak... Seninkinde ne gibi bir problem çıktı. Eğer baktırdıysan tabiki :/
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
henüz baktırmadım ancak, şöyle bir kanıya vardım, doğru yanlış bilemem ama; aracı ilk çalıştırdığımda 2-3dk rolantide bekleyip sonra hareket ettiğimde ve yüksek devirli kullandığımda böyle bir sorun olmuyor. bakımdan önce bunu en fazla 1-2 kez yapmıştı. ama 2 gündür de dediğim gibi kullanıyorum, tekrarlamadı. sanayide ne dediler kardeşim, bana da iletirsen sevinirim.
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
|
devır yuksekken yapmıyosa bence rolantı valfındendır
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |