Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Alınık Parçalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206+ İçin Tampondaki Sis Lambası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206+ İçin Tampondaki Sis Lambası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eturan25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eturan25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206+ İçin Tampondaki Sis Lambası
    Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 Saat 17:46
206+ (2010 Model) aracım için tampondaki sol sis lambası kırıldı.
 Bunu aramamam rağmen bulamadım. Bulunduğum şehirde servis yok. En yakın yeri aradığımda gönderemeyiz dediler.
Satan var mı acaba, kırık olarak arkadan kötü gözüküyor.

Yukarı Dön
feline Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı feline Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 Saat 17:59
servis olan bir şehirde arkadaşın varsa o alsın ha yoksa parçacılara gidip alabilirsin onlarda aynı yerden alıyorlar
yada site sponsoruyla irtibata geç o gönderir sana
206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2012 Saat 19:23
Parça servis kodu "6350 HA"  kdv dahil fiyatı 61.30tl. Temin konusunda sponsorlar yardımcı olacaktır aksi halde yardımcı olabilirim.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
eturan25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eturan25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2012 Saat 19:15
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Parça servis kodu "6350 HA"  kdv dahil fiyatı 61.30tl. Temin konusunda sponsorlar yardımcı olacaktır aksi halde yardımcı olabilirim.

Hocam maalesef bulamadım. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Yukarı Dön
Kadir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kadir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 06:21
Sanırım muğladasınız. Aydın ya da Denizlideki servislerede sorabilirsiniz. Size en yakın servisler onlar.
Peugeot 206+ 1.4HDI Urban Move 2012
Yukarı Dön
eturan25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eturan25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 08:24
Orjinalini yazan: Kadir Kadir Yazdı:

Sanırım muğladasınız. Aydın ya da Denizlideki servislerede sorabilirsiniz. Size en yakın servisler onlar.
Evet Muğla.
Aradım oraları hocam parça var. Ancak gelip almanız lazım diyorlar. Göndereyim ücretini siz de kargoya verin dedim kabul etmiyorlar. Gelip alman lazım diyorlar.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 12:04
Hocam parca mevcut ankarada. Servis fiyati 62tl dusunurseniz haftaya kendi parcalarimla beraberalirim
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
spearo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
06 - Temmuz - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı spearo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 14:35
206+ 7/24 365 asistance yol yardımı ali iş başında Wink
206+ hdi
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 15:20
Orjinalini yazan: spearo spearo Yazdı:

her zaman abi LOL
Bugün envy deri direksiyonu siparişi verdim haftaya gelecek inş.  Hafta sonuda kapılara yalıtımı yaptım çok güzel oldu. kafa mı direksiyon ayarı karıştırıyor sonradan yapılabilir mi acaba fikrin var mı ?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
spearo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
06 - Temmuz - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı spearo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 15:42
ali bende sedre backup edindim o işi inceliyorum, yükseklik ayarı sadece direksiyon kolonu sipariş ederek yapılabilir gibi. mlz 504 tl kesin ögreneyim haber vericem.
206+ hdi
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 15:50

ali bende sedre backup edindim o işi inceliyorum, yükseklik ayarı sadece direksiyon kolonu sipariş ederek yapılabilir gibi. mlz 504 tl kesin ögreneyim haber vericem.

Abi bu pejo deli edceek beni hadi diagbox ve pp2000 xp de çalışıyorda sedre de xp istiyor. Geçen sanal makine kuruyum dedim o da baya uğraştırıcı eski bir laptop vardı onu çalıştırabilirsem xp kurup deniycem sedreyi bende.
206 nın kolonu uymaz mı ki acep ?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
spearo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
06 - Temmuz - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı spearo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 15:54
incelemedeyim. çözeyim haber vericem.

sedre sadece xp de çalışır.

sanal makina için makinanda en az 1gb sanal makinaya ayırmalısın yoksa düzgün çalışmaz sanal makina.
206+ hdi
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 16:01

incelemedeyim. çözeyim haber vericem.

sedre sadece xp de çalışır.

sanal makina için makinanda en az 1gb sanal makinaya ayırmalısın yoksa düzgün çalışmaz sanal makina.

Sanal makina ya kadar eski makinayı çalıştırırım abi . Hem de daha rahat her zaamna ulaşabilirim.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
eturan25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eturan25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2012 Saat 19:18

Hocam parca mevcut ankarada. Servis fiyati 62tl dusunurseniz haftaya kendi parcalarimla beraberalirim

Evet yardımcı olursanız memnun olurum. Özel mesaj yazdım.
Yukarı Dön
nordup Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı nordup Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 10:14
arkadaşlar iyi günler aranıza yeni katıldım 206+ aracıma elektrikli ayna taktırmayı düşünüyorum
nette çiftti 90 tl. ye var ana araçta tesisat hazır mı bilen var mı acaba
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 10:38
Orjinalini yazan: nordup nordup Yazdı:

arkadaşlar iyi günler aranıza yeni katıldım 206+ aracıma elektrikli ayna taktırmayı düşünüyorum

Sadece ayna ile bitmiyor hocam . Bunun tesisat kabloları soketleri ve cam açma kutusunu değiştirmeniz gerekiyor. Yapanlar var ama çok masraflı ve zahmetli çıkmacılarda tanıdığınız olması lazım ki oradan bir aracın kablo sistemini daha ucuza alabilesiniz.

Ben bir ara ciddi ciddi düşündüm hatta katlamalı ayna takacaktım ama uğraşmaya değmez dediler
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Kadir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kadir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 14:15

Orjinalini yazan: nordup nordup Yazdı:

Sadece ayna ile bitmiyor hocam . Bunun tesisat kabloları soketleri ve cam açma kutusunu değiştirmeniz gerekiyor. Yapanlar var ama çok masraflı ve zahmetli çıkmacılarda tanıdığınız olması lazım ki oradan bir aracın kablo sistemini daha ucuza alabilesiniz.

Ben bir ara ciddi ciddi düşündüm hatta katlamalı ayna takacaktım ama uğraşmaya değmez dediler

Bence bu elektrikli ayna, hız sabitleyici, sis farı, yol bilgisayarı, alaşım jant gibi moifikasyonlara para harcamak yerine aracı satıp daha donanımlı bi araç almak daha mantıklıLOL Daha ucuza gelir gibiSmile
Yukarı Dön
Kadir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kadir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 14:17

her zaman abi LOL
Bugün envy deri direksiyonu siparişi verdim haftaya gelecek inş.  Hafta sonuda kapılara yalıtımı yaptım çok güzel oldu. kafa mı direksiyon ayarı karıştırıyor sonradan yapılabilir mi acaba fikrin var mı ?

Kardeş bu kapı yalıtımı dediğini kendin mi yaptın? Nasıl yapılıyor anlatır mısın? Bir de faydası ne?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 20:25

Bence bu elektrikli ayna, hız sabitleyici, sis farı, yol bilgisayarı, alaşım jant gibi moifikasyonlara para harcamak yerine aracı satıp daha donanımlı bi araç almak daha mantıklıLOL Daha ucuza gelir gibiSmile

Kardeş ben iiçine bindiğim anda özel bişiler olsun isterim . Eğer imkanım olsa ilk başta bunu alacağıma corsa alırdım. Ben arabayı aldığımda en full bu halde oluyordu tek eksiği çelik janttı. Sonradan envy ve urban move çıktı.

yol bilgisayarı 150tl
sis farı 150tl
alaşımlı jant 1300tl

normalde full almak istesen bu fiyat farkına bunlarlı araç alamazsın

Kardeş bu kapı yalıtımı dediğini kendin mi yaptın? Nasıl yapılıyor anlatır mısın? Bir de faydası ne?

Kapı yalıtı benimki ses sisteminden ötürü zor oldu . Önlerde crossover vardı normalde kapı sacına yapıştırdım ama onları kapıya monteledim fln kabloları sağlamlaştırdım derken güzel vakit geçti.
Tek başıma olduğum için fotoğraf çekmeye uğraşamadım. Ellerimde berbattı. Bir tırnağımı kırdım fln.

Önce kapının döşemesini açıyoruz arkası feci kirli oluyor sentetik tinerle bir güzel temizliyoruz. Buram buram tiner kokuyor yalnız mümkün oldukça kumaş kısma akıtmayın.

Sonra kapıdaki elektrik aksamı söküp tinerden etkilenmeyecek şekilde korumaya alıp kapıyı tiner ve üstüb ile bir güzel siliyoruz. Kir toz partikül kalmasın.

Yapı marketlerde BTM nin ürettiği Bitüself bantlar var. Alüminyum-yeşil-turuncu gibi renkleri var ben alüminyyum kullandım. 20cm*10mt olandan aldım. Bir tanesi 4 kapıya yetiyor.
Kapı sacını boşluk kalmayacak şekilde bir güzel kaplıyorsunuz. Bu baya uğraştırıyor kollarımın her yeri çizik çizik oldu. Eğer ortam soğuksa ya da hava kaldı veya toplanma olduysa ısıtıcı(sıcak hava tabancası-pürmüz) yardımı ile hafif ısıtıp sert bir madde ile sütünden geçebilirisniz.

Bu arada yan çıtaları söküp içine thermaflexin 4mmlik gri süngerinden koydum ve yine aşağısı ve yukarısına ince çift taraflı bant çektim.

Sonrasında termaflex marka 10mm lik ses yalıtım (ses yalıtımı vurguluyorum bildiğiniz sünger kıvamında ama daha yoğundur) Kapının içinden çıkan adi yalıtım süngerine göre kestim.

Kapı döşemesinin kapıya geçen kliplerini özel lastikli olandan aldım. kapının kenarına delikleri kapatmayacak şekilde çift taraflı bant çektim ve ses yalıtım süngerini oturttum ve döşemeyi kapattım.

Kapının açılıp kapanma sesi değişti. Artık daha ağır bir his veriyor. Ses sistemine yükelndiğimde bile kapılardan gram tıngırtı gelmiyor öncesinde davul gibi oluyordu dışardan.

Şimdi elimde 1 tane daha bitself var aççılmamış birde 4mmlik termaflex var onlarla bagaj kapaığı-bagaj içi- davlumbazlar ve arka dirsekleri kaplayacağım. Tabanada gri thermaflex kaplayacağım.

Belki tafamı çelerse tavanda bitüself düşünüyorum inanın çok çok farkediyor.

Geçen gün yağmurda biraz sürat yaptım normalde ciddi yol sesi gelirdi baya kesilmiş.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Kadir Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kadir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2012 Saat 23:30
Anlaşılan baya anlıyosun bu işlerden:) Teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Yağ seviyesi iyi uyarısı son mesaja git 80 0 Ahmet melih10
konu icon 508 yol bilgisayarı son mesaja git 44 0 Ahmet melih10
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 13044 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 121 0 muhsintekin
konu icon P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU son mesaja git 108 1 oguz03008
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 112 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 540 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 91 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61199 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 194 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 12 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 607 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 275 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13254 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2711 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1470 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 505 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50844 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34873 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2826 1 barisg
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
MehMetC3 3
barisg 3
ulas55 3
ylc78 2
kaya_suat 2
altuners 2
oguz03008 2
Ahmet melih10 2
mustafa k. 1
eray1999 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English