|
şunu bi okurmusunuz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 Saat 14:37 |
arkadaşlar herkese selamalr
benim sorunum
düz bir yolda hızlı giderken fren yaptıgımda
sanki ayağımın aldında pedal kıpırdıyo ve direksiyon sarsılıyor bu neden olabilir acaba.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracım 206 x-line 2005 mod.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abs devreye gırerse pedal tıtrer normal birde dıkslerden yapar capalma vardır dıreksıyonda tıtrer
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım aracta abs yok diskleride 84binde değiştirdim şuanda 90binde
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
zgr
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorun benim aracımda da vardı. fren pedalı tır tır vuruyordu. diskleri değişti sorun çözüldü. ancak disklere daha yeni diyorsunuz. aracınızın önü de arkası da mı disk?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Diskler sıcakken su tutulmuşsa zarar görmüş olabilir.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok sadece ön disk
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewet galiba tutmuştum
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
diskler sıcakken bı su dök dene istersen :)
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşım bir de arka kampanalara baktırmanı tavsiye ederim çünkü aynı durum benim başıma gelmişti.Yüksek hızda giderken frene bastığımda pedala vurma yapıyordu.Ön diskleri değiştirdim sorun çözülmemişti.Sonradan fark ettim ki arka kampanalarda sorun varmış tornalattırdım sorun düzeldi.Sende bunu test edebilirsin.70-80 km hızla giderken boş bir asfalt yolda el frenini düğmesine basarak çok hafif çekerek anlayabilirsin.(Bu işlemi yaparken dikkatli olalım ama)----Ya da hiç riske girmeden direkt olarak kampanaları söküp tornacıya vermeni tavsiye ederim.Kolay gelsiin.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tavsiyelerin için tesekkurler bi baktırayım
Düzenleyen gngburak - 09 Ekim 2012 Saat 10:08 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Fren hortumlarınızı kontrol ettirin.
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serviste bunun maliyeti nekadar olur acaba?
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
mev347
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben cumartesi günü ön fren hortumları, arka komple fren sistemi, balatalar ,fren hidroliği balata spreyi ve işçilik dahil komple 300 tl ödedim
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
gngburak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servistemi yaptırdınız sanayide mi?
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |