![]() |
|
Rolanti sorunu ACİL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cKpLaY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 Saat 01:24 |
Merhabalar 2000 model otomatik şanzıman 1.4 benzinli 206 kullanıcısıyım tüm viteslerde açar dönem dönem devir saati 3000 4000 lere yükseliyor 10 15 sn ye sonra kendine geliyor bilgisayara baglattım iki kez her hangi bir hata vermiyor bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin 1 aydır gitmedigim yer kalmadı her kafadan başka bir ses çıkıyor
|
|
![]() |
|
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pejo ların otomatik şanzumanları çok sorunlu şikayet etmeyen nerdeyse çok temizini bulduğum halde almamıştım en kısa zamanda bence çıkar elinden sadece bu konuda yardımcı olabilirim :D
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
sorununu tam anlamadım sanırım dedıgın sey vıtes atmadan once 3000 devıre cıkıp sonra 2000 2500 cıvarlarına gerı dusup sonra vıtes atmasımı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
cKpLaY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
En kısa zamanda çıkarıcam fakat çıkarmadan önce en az maliyetle sorunu çözmeliyim :) araç kendi kendine gaz veriyor yada 2000 devirde takılı kalıyor firene basmadan devir düşmüyo hız sabitleyici gibi:) boğaz kelebegi rolanti sensörüne baktırdım temiz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |