|
Parlement mavisi farlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
carantinas
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 Saat 21:39 |
arkadaşlar merhaba genellikle şahin ve bmw lerde görüyorum böyle yoğun mavi yani parlement mavisi farları oluyor bunlar nedir ampul mu yoksa tamamen xenon mu şayet bu renkte ampul varsa adı nedir nerden temin ederim ?
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kelvin değeri yüksek xenon farlardan çıkar o renk ışık 10000K 12000K gibi
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
12000K ve ya 15000K sizin istediğiniz ama mercek olmadan bmw lerdeki gibi canlı olmaz.
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence Kelvin i yüksek farlar rahatsız eder hem kullanıcıyı hemde karşı tarafı
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İşin içine xenon girince rahatsızlık illaki olacak. Orjinal xenon sistemi kullanan araçlarda düşük kelvin değeri kullanıldığı için daha az rahatsız edici oluyor. Merceksiz kullanımda ışık ileriye yeterince dağılmadığı ve bir yerde toplandığı için görüş sıkıntısı yaşanabiliyor. Yine kelvin değerine göre renk te değiştiği için yansıyan görüntüde renge bağlı azalıyor. 55w(nadir bulunur) 30000K xenon kullandım. Merceksiz far da aynalar yine de iyi performans verdi ama halojenin yerini tutmuyor. Farlar ayarlı olmasına rağmen biraz indiriyordum ayardan rahatsız etmiyordu karşıyı ama soldan giderken önümdeki çekilmez se vay haline hemen kaldırıyordum 10sn sonra önüm boş |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |