![]() |
|
306 xr platinium nasıl hp artırabilirim... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sencar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2012 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 Saat 13:41 |
Mrb... Arkadaşlar benim aracım daha 120.000 km hiç yıpranmamış ilk elden sağlıklı bir araç...bildiğim kadarıyla araç 90 hp...daha önceden alfa romeo 145 kullanıcısıydım 1.6 boxer motor 150 hp sahipti...alfadaki performansı bunda yakalamak istiyorum...tabi onun kadar olmasada biraz onun performansını andırması yeterli...ben araca hava filtresi ve egzos takmayı düşünüyorum...sizin daha başka önerileriniz varsa onlarıda dinlerim bana hava filtresi ve egzos konusunda yardımcı olursanız sevinirim...diger önerilerinizde varsa dinlerim hp artıtmak amaçlı...yakıtı ne kadar etkiler yapacagım modlamalar onuda çok merak etmiyorum desem yalan olur...Bu arada araç benzinli hiç lpg takılmamış ve taktırmayıda düşünmüyorum.. şu an şehir içinde 100km\8lt uzun yolda 6lt...
Düzenleyen Sencar - 04 Ekim 2012 Saat 13:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |