![]() |
|
17'' Lastik Takımı Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 Saat 11:26 |
Merhaba herkese.
Lastiklerim eskidi artık.Az kullanılmış 17" lastik takımı arıyorum.Eskisi 215/45/17.Elinde olan varsa irtibata geçerse sevinirim.
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
205 40 17 var elimde kumho
|
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Kumho nasıldır bilmiyorum amane kadar kullanılmış ? Fiyat nedir ?
Düzenleyen kerem - 28 Eylül 2012 Saat 12:17 |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
2 adet war elımde %50 durumda elımde fazla oldugundan dolayı verıyorum 150 lıra ıkısınıde verebılırım uygunsa kardesım
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Kumho oldukca iyidir hemen hemen aldigim tum lastikler kumhodur benim tereddut etmeden alabilirsin
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Kusura bakmayın giremedim bir süre internete.Lastik alırsam dörtlü takım almayı düşünüyorum ama bu ara tereddütteyim 17" jant var şu anda araçta konfor için düşürsem mi diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Falken 205/40/17 ultraperformans lastikler var 250 km kullanıldı ebat değişikliğinden dolayı satıyorum. ilgilenirsen görüşelim.
|
|
![]() |
|
FIYAT NEDIR KARDESIMM
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
400 tl fiyatı.
|
|
![]() |
|
Güncel. 4 adet az kullanılmış 215/45/17 lazım.
|
|
![]() |
|
thejix ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: xxxx Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() |
|
O markayı bilmiyorum da Petlas'ın 170 Tl 215/45/17 spor lastikler.
Petlas nasıldır kullanan,duyan var mi ? Resimdeki lastiği taktırsam ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |