|
206 hdi stop lambasi yaniyor |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2012 Saat 09:21 |
||
merhaba arkadaslar aracimla seyir halindeyken gostergedeki stop lambasi yaniyor bir muddet sonra sonuyor cekiste sorun yok gunde bir kere yapiyor sorun ne olabilir sizce
|
|||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|||
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
boyle bir sorun yasayan yokmu arkadaslar
|
|||
|
|||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
bunun bir çok sebebi olabiliyor bildiğim kadarıyla kapı açık olduğunda,soğutma suyu seviyesi az olduğunda,tüm sıvıları kontrol edin belki fren balataları bittiğinde de yapabilir aklıma bunlar geliyor
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
oozcan42
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kapı sensörleri :( Yazıklar olsun o kapılara basit bir switch buton koymayan zihniyete. Başka markalarda 30 yıllık araçlarda mis gibi switch buton var hala çalışıyor bizim dün aldığımız aracın kapıları açık ikazı veriyor
|
|||
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kapı acık oldugunda stop ısıgımı yanıyo 206larda ılgıncmıs
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
||
ben 307 mi referans alarak söyledim belki yanılmış olabilirim
|
|||
|
|||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
||
Kapı açık uyarısı ekranda araba şeklinde değil mi hocam? Bende kapı açık uyarısı yol bilgisayarında görünüyorda ondan soruyorum. Arkadaşım sadece STOP ışığı mı yanıyor göstergede yoksa bütün diğer ışıklarda yanıp sönüyor mu?
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
206206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cevaplarınız için teşekkür ederim .
Evet sadece Stop uyarı yazısı yanıyor. 5 dak. kadar sonra sönüyor. Motor suyu ve yağını kontrol ettim ve fren yağını normal seviyelerdeydi. Balatalara bakmadım ama değişeli 10 bın km ancak oldu. Benim 206 da kapı açık olduğunda tavan lambası yanıp sönüyor ve sesli ikazda bulunuyor. Sanırım kapı ile alakalı değil sorun
|
|||
|
|||
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bence sen sarj dınamosundakı konjektoru kontrol ettır sarj olcumu yaptır sorun ondan olabılır kapı acık oldugunda dedıgın gıbı ıc ısık yanıp soner
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
||
stop ışığı yanıp sönüyor aynı ekranda açık kapıyı gösteriyor
|
|||
|
|||
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaslar stop ısıgı ıle kapı acıklıgının ne alakası var beım 206 da kapı acık oldumu ısık yanıp sonuyo tavan lambası ve dıt dıt dıye uyarı verıoyoo.stop lambası ya abs yada baska bı sıkıntıda yanıo bence
|
|||
kemal58
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
benimm aracım 306 aynı sorun bendede oldu bi servise götürdüm.stop ışıgı yakmasının sebebi yagı suyu vs eksik oldugundada yanar dedi.dogruda arkadasımda 206 gt var yag filtresi cıkmıs yag eksiltmiş araç direk stop ısıgı yanmış. yanlız benim sorun hiçbisey eksik olmayınca hava yapmıştır dedi radyötörden ve akunun biraz yukarusunda havasını almak için vana gibi bişey avar onu actı radyötörden sürekli su ekledi havasını aldı ve düzeldi. umarım yardımcı olur bu deyim sana geçmiş olsun
|
|||
206206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
teskkurler yarin dediginizi deniycem
|
|||
|
|||
hakkii
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Selamlar, Bu çözümü bundan sonra yaşayacakların kontrol etmeleri için iletiyorum. Benim 206 plus 2011 modelde aynı sorun vardı. Özellikle her zaman stop ve ünlem yanmamakla birlikte rampalarda yada araç zorlandığında uyarı ile karşı karşıya geldim. Bir süre sonra kendiliğinden sönmekteydi. Yorumlardaki gibi hidrolik eksilmesi. El freni arıza gibi sorunlara baktım ancak yine devam etti durum. Benim araçta çözümü şöyle oldu. Akünün eksi kutup başı hidrolik deposunun kablosuna değmekteydi. Aralarında birkaç cm boşluk bırakınca tüm sorun çözüldü. Hidrolik deposunun elektrik kablosu hem yalıtımlı hemde herhangi bir sıyrık olmaması rağmen uyarı alıyordum. Birkaç cm ile uyarılar bıçak gibi kesildi. Umarım benim gibi sorun yaşayanlara servislere boşa para dökmeden önce kendilerinin kontrol edebileceği ve fikir vermek üzere yardımcı olur.
|
|||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kalitesiz yakıt alımında da aynı uyarıyı alma ihtimaliniz yüksektir. Motor arıza lambası da yanıyorsa, yakıt aldığınız istasyonu ve mazot filtresini en son ne zaman değiştirdiğinizi değerlendirin bence..
|
|||
Selox
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Rolantide mi yapıyor sadece ? ve yağ lambası ile mi yanıyor. bunu bir kontrol edin. Ona göre bir yorum yapayım.
Düzenleyen Selox - 06 Nisan 2017 Saat 10:13 |
|||
206 1.4 X-LINE HDI 2003
|
|||
hakkii
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Mazot filtresi normal değişim km den çok önce değişti. Sorun tek bir lokasyon da değil yaklaşık 7 aydır alıyordum. Motor sıvıları tam olduğu için çok ciddiye almadım açıkçası. Kalitesiz yakıtta etkilidir şüphesiz ancak 7 ayda toplam aşağı yukarı 15000 km yaptım ve farklı istasyonlardan aldim yakıtı.
Diğer bir soru içinde hayır rolentide değil. Bazen yokuşta bazen düz yolda her zaman olmuyordu ve periyodu yoktu. Yağ lambası yanmıyor şu bu arada. |
|||
Caglar_
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar aynı sorun benim arabamdada var. 206. Rampada biraz gaz verdiğimde yokuşu çıkarken hemen stop yanmaya başlıyor gazı kesincede stop lambası sönüyor. Hiç sekmiyor illa oluyor. Bu arabaların değişik huyları var malesef. Ne yapacağımıda bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varmı
|
|||
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kapı kilitlerinden biri bozuk arkadaşım aynısi benim arabadada var left front door open diyor stop yanıp sönüyor tavan lambası yanıp sonuyor stop yanınca kapıyı elinle kitle basıp sonecek stop yazısı.
|
|||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Fren hidroligini kontrol et. Azaldığı zaman yokus çıkarken stop uyarısı verir genelde. Hidrolik azaldığı için eğimde sensör az algılıyor fren hidroligini.
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |