![]() |
|
RESIM EKLEMEK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2012 Saat 10:15 |
ARKADASLAR MERHABA SITEDE YENIYIM ARACIMIN RESIMLERINI KOYMAK ISTIYORUM NASIL YAPILIORR
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16848&title=siteye-nasl-resim-ykleyebilirim
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8395&title=siteye-resim-nasl-eklenir Not: Yazilarimizi kucuk harflerle yazalim lutfen. |
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaw bi türlü yapamadım çok saçma
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
arkadaşlar aynı soruyu bende soracaktım bende yeniyim.SAYGILAR
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aykut abi ilgili başlıkları yazmış biraz zaman ayırıp detaylı incelenirse yapılmayacak iş değil.
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam çözdüm önce siteye üye olun sonra ortam yüklemesi seç solda. ama fotoları çoklu eklemeyin tek tek seçin ve yüklemeye çalışın . nasıl yüklenir bölümü iyi anlatılmamış bence yeni olmayla ilgisi yok bi saatte anca anladım :)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |