|
rcz motor şase numaraları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bladekel
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2012 Saat 11:12 |
arkadaşlar selamlar,
2.el bir rcz almayı düşünüyorum da, rica etsem bu aracın motor, şase numaraları nerede bulunur ve alırken rcz ile ilgili nelere dikkat etmeliyim belirtebilirseniz sevinirim.... |
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hıc bılgım yok walla kardesım rcz bana bıraz hayal 206 zor aldım:)))
|
|
RCZForever
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı RCZForever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, Bildiğim kadarıyla aracın solunda ön camın kaput ile birleşme yerinde yazar şase numarası... RCZ alırken çok dikkatli olmalısınız çünkü çok sayıda kazalı ve hırpalanmış RCZ var piyasada... Mutlaka işinin ehli bir ekspertiz servisinde 101 nokta kontrolü yapın mümkünse geçmiş tüm servis kayıtları olan bir RCZ tercih edin ayrıca içi dolu olan RCZ'ler daha pahalıdır o yüzden içi donanım olarak boş olan RCZ'ler için yüksek fiyat çekebilirler donanım özelliklerini çok iyi bilin...
|
|
Herşey RCZ için.....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |