|
Kapı kolunu nasıl sökerim? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2012 Saat 12:57 |
Merhaba arkadaşlar.
Dış kapı kollarının nasıl söküldüğünü bilen var mı? Tahminim dışarıdan tornavida yardımıyla ileri geri zorlayarak çıkar.Ancak emin değilim ve bulunduğum yerde usta yok. Elimde kalmasından korkuyorum. Forumda internette aradım açıklayıcı birşey bulamadım...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O sekil yaparsaniz evet elinizde kalir
Kapi ic dosemesini sokuyorsunuz. Sonra arada bulunan yalitim malzemesini de aliyorsunuz. Sonra plastik beyaz bir parcanin dis kapi kolunu iceriden tuttugunu goruyorsunuz. Yapacaginiz sey disaridan kapi kolunu cekerken bu beyaz parcayi iceriden saga dogru cekip cikartiyorsunuz. Bu kadar. Boya mi yapacaksiniz yoksa kaplama mi? Düzenleyen koliva - 15 Eylül 2012 Saat 13:49 |
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kaplama yapacağım. Teşekkür ederim:)
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |