|
Eren Hocanın Peugeot Koleksiyonu,Mutlaka Bakın :D |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
erenuluoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkür ederim, hepimize daha güzel ASLAN lar kısmet olur umarım
|
|
erenuluoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Sevgili ahmetismet arkadaşım, teşekkür ederim, ben ASLAN larıma evladım gibi bakarım, ben onları üzmem onlarda beni hiç üzmedi ASLAN değiştirirken forumda paylaşıyorum, ve forumdan bir arkadaşımız alınca tabiki çok memnun oluyorum, en azından ASLAN larımla ilgili bilgi alabiliyorum burdan
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Sevgili impact çok emek veriyorum çok seviyorum ASLAN larımı, onlar bir araç değil birer aile ferdi bizim için
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
sevgili fatihpekgoz arkadaşım kıskanma demiyelim de çok sevdiniz ve bir ASLAN dostu olarak hoşunuza gitti diyelim.. Şanslı görüyorum tabiki kendimi ama çok ta emek var üzerlerinde.. Çünkü hiçbir ASLAN ımız bizim için bir araç olmadı ve olmayacak, onlar hep bizim bir aile ferdimiz oldular, insan evladına pis bakar mı hiç
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Bu arada son 3008 imi taaaaaaaaaaa cizreden gelip aldılar haklısın Fransadan bizi keşfetseler ordan da gelip alırlar
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Yorumlar için teşekkürler sevgili dostlarım hepimize daha güzel aslanlar kısmet olsun
|
|
erdeniz
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam herkese tek tek cevap yazıyorsun ama bize cevap yazmıyorsun bir yanlışımız mı oldu
|
|
erdeniz
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
.
|
|
sukur
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O değil de Türkiye'de o kadar SW 307 var mı yaw :)
|
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
sukur kardes var var, ve benim gibi hastası da çok var. bakma sen millet kıymetini bilmiyor, 2002 yılında dijital klima, cam tavan, hız sabitleme, yağmur karanlık ve park sensörleri çoğu orta sınıf mersedes BMw de bile yoktu, 307 sw de hepsi vardı ama tabi bizim millet kıymet bilmiyor, boşver bilmesinler de fiyatı yükselmesin, bizim gibi ASLAN dostları da rahat rahat binsin
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Olur mu ? erdeniz kardes , sadece çok mesaj gelince dikkatimden kaçmış, yanlış ne olabilirki? hepimiz arkadaşız burda güzel güzel paylaşımlarda bulunuyoruz
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
Güzel koleksiyon, bu kadar Pug arasında gözler GTİ serisinden 1-2 tane arıyor :)
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
gerçekten harika hocam elinize kolunuza sağlık peugeot bi hastalıktır
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
umutrıza kardes boy 2 metreye yakın olunca yere 106 ve 206 ya pek yaklaşamadım, çok sevdiğim için bir rolandgarros almıştım, onu da bel fıtığı olmak üzereyken sattım ama almasamda ASLAN ASLANdır, forumdaki GTI leri de çok begenerek takip ediyorum.
|
|
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Maşşallah yaaa bi an arabalar bitmeyecek heralde diye düşünmeye başladım...Tebrik ederim :)) Kazasız sürüşler herkez için :)
|
|
erdeniz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam 508 aldım demiştiniz, onun resmi filan yok mu????
|
|
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
maşallah bütün psa grubu elden geçmiş
|
|
erenuluoz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenuluoz
|
Evet hayat aslanlarla guzel
|
|
aknard
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maşallah , peki tek bi model söyleyecek olsanız en aklınızda kalan araç hangisiydi ?
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Hay maşallah :) allah zeval vermesin..maşallah maşallah :):) 407 SW hastasıyımm.. |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 2345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |