![]() |
|
TAKASLI 206 DİZEL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anil007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2012 Saat 14:30 |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım boyut olarak artık bana küçük geldiğinden üstte para verilerek dizel 308 406 hb astra yada focus tarzı araçla takas etmeyi düşünüyorum. Herkese iyi satışlar
|
|
![]() |
|
mustigiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantlarından memnun musun ?
yakıt sarfiyatı ve araç performansı nasıl?
|
|
Peugeot 206 HDİ X-Design - 2006 Dizel
|
|
![]() |
|
anil007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Kesinlikle jantlarımdan hem görüntü olarak hem kullanış olarak memnunum,aracı kardeşimden aldım ve ilk iş olarak lastik jantını değiştirip teyp hoparlör işine el attım.Yakıt yol bilgisayarı verilerine göre 100 km'ye 5.2 yakıyorum ve bakımını kardeşim kullanırkende onun güvenliği için ben yaptırdığım için gayet memnunum.Her 10.000de yağını mazot filtrelerini değiştirip yaklaşıp 2 seferde birde bor eklettiyordum
|
|
![]() |
|
güncell
|
|
![]() |
|
güncelll
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |