![]() |
|
Arkadaslar yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2012 Saat 10:40 |
Dostum bende quıksılver sahıbıyım ve ılk ıkı sahıbını de tanıyorum bızzat arkadaslarımdır .. aracım yıpranmamıs hor kullanılmamıstı 2 senedır rutın bakımları harıcınde benı uzmedı yıpratmadı yolda bırakmadı .. yanlız 2000-2001 model quıksılverler de 130 bının altında olması ımkansız ! 99 bınde olan ılana dıkkat o aracın adım gıbı emınım kı km'sı oynanmıs dıger aracın ıse dıreksıyon sımıdı bellı kı degısmıs o km de olan aracın dıreksıyon sımıdı sıfır gıbı olmaz .. lutfen dıkkat km oynamak 30 lıra .. bence 130-150 bın arası araclara saglam bır ekspertız yaptır ve al derım hor kullanılmamıs bır 106 motoru 250 bın km yapar unutmayınız .. saygılar benım kendı aracımda satılık 156 bınde aracım klımalı sorunsuz 13 bın ..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 quick güzel tercih ama mutlaka peugeot yetkili servisine baktırın alacağınız aracı ayrıca üzülmemiş araç alırsanız oda sizi üzmez.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
dogukanberkk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukanberkk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu arabalar hakkında bilginiz var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-masrafsiz-sunrooflu-106-quick-99177379/detay Özellikle bu ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-degisensiz-sunrooflu-tesisatli-98818023/detay# 2. aracın fiyatı daha uygun benim durumuma göre |
|
106 qs
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım sorun cıkarırmı derken cok oynanmıs ezılmıs gecmısı kotu buyuk kazası olan bı araba alırsan elbettekı sorundan kurtulamazsın . alcagın arabayı ya peugeot servısıne yada tanıdıgın cok ıyı bı ustaya gotur neyı var neyı yok a dan z ye ogren
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
dogukanberkk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dogukanberkk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar ben 106 quik almayı düşünüyorum yasım 18 ilk arabam olucak küçüklüğümden beri 106 hayali kuruyorum :) sizce memnun kalır mıyım? Durmadan sorun çıkarır mı? Arabalar hakkında pek bi bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
|
|
106 qs
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |