![]() |
|
Kapı Altı 3 Boyutlu Logo Aydınlatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2012 Saat 18:19 |
Dün akşam üzeri gördüğüm bi çalışma çok hoşuma gitti...
Her markanın logosu yapılabiliyor... Buyrun resimler ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaç para nerede yapılıyor?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bayagi guzel biseymis.
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süpermiş yaaa . web den siparişi vardır umarım
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Burada 2 dolara mı yoksa ben mi yanlış görüyorum :)
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ya da burada 30 dolar ve ücretsiz kargo sanırım yaklaşık 55 liraya geliyor arkadaşlar. Satan kişilerin de Çin'den getirdiğini sanıyorum
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
http://www.focalprice.com/buy/2pcs%20led%20car%20welcome%20light%20laser%20logo%20light%20peugeot.html burdada var ama marka simgesi bulamadım ben burdada kargo ücretsiz diye biliyorum
|
|
![]() |
|
207-MAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Merhaba
Bende az önce bu ürünü sormuştum forumda alan varmı diye :) , burda fiyatı uygun gibi geldi bana. 150 TL çokmuş sahibinden de
|
|
![]() |
|
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-lazer-logolu-kapi-alti-aydinlatmasi-2-li-set-99659129/detay
|
|
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Çok komik rakamlar yaa. Çindeki bir kaç firma ile sürekli alışveriş yapıyorum. Led-devre-elektronik parça-kamera ve cep telefonu aksesuarı. Az bi sermaye ile girilecek acayip işler var.
Konya sokakta 10lede 3 tl verdim. geçen 400tane aynı ledden aldım 20tl verdim. Çin farkı :D Bu sahibinden ve gg de vakti zamanında ben de çok satış yaptım ama bazı satıcılar öldürüyor alıcıyı. |
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
bunu istanbulda nerden bulabılırız ılla netten mı alcaz :)
|
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Türkiye kazıkkk . adamlar 30 dolardan satıyor. Ben 4 tane sipariş vericem. Kredi kartımdan ankarada elden almak isteyen olursa 4 tanemin yanında onlar içinde satın alırım. geldiğinde o anki 1 dolar ne kadarsa 30 x 1 dolar fiyatından veririm.
Kargo zaten adamlar bedava demiş. vergisi algısı yoktur. Dediğim gibi eğer ankaradan almak isteyen olursa bu ayın 15 16 kasımda sipariş vericem. Söylemesi yeterli. Para pul istemiyorum. gelince verirler 30 doların bir kuruş üstünde para ödemezler. bu işimi yapsak :) baksanıza adamlar 150 den satıyor :D yuhh be kardeşim % 100 kar :)) |
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
![]() |
|
ertugrulll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
Hatta satın alacağım kişi
eğer yasak değilse siteyi burada yayınlıyorum . Bu adamdan alacağım. http://www.ebay.com/itm/2pcs-Car-Projection-Laser-LED-Shadow-light-Multi-logo-Mix-Order-leave-Message-/330776133401?
|
|
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
evet bende gg den 79 liraya aldım ve uygulattım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
o Zaman Kasmaya gerek yok. Bende gg den alayım. Paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |