![]() |
|
arabam gitmiyoo yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar Sorun hakkında muro 60 beye
-170 hıza cıkarken aracında genellikle kaç kişi oluyor -diskleri ve balataları (el freni dahil) yenimi değiştirdin -acaba bahsettiğin ses motorun emme manifoltundan mı geliyor? |
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Ben 90 beygirlik 1.6 hdi kullanıcısıyken
-Aracta 3 ten fazla kişi olunca 175 i gaza basmama rağmen gecemiyordum.Tek seyahat ederken 200 ü görüyordum. -Aracı özel srvste yazlık bakıma soktugum zaman sagolsun usta denen kişi balataları diski öpecek sekilde takmış Ozamanlar yeni dizel kullanıcısıydım zaten motorun sesi benzinliden sonra epey bi gürültülü ve değişik geliyordu.Balatalar disklere sürtüyormus arac 110 ü gecemez oldu neyseki 2 nci günde farkettim (zaten sehir içindede 90 ı gececek bi durum olmuyordu) Aynı yere gittim zaten ustanın klasık savunma lafı ağbi gevşemiş dur ayarlıyayım tekrardan Buda bizden olsun :) oldu. -Aradan 3 ay gecti arac 175 te kalıyor gaz pedalını sonuna kadar bassanda gitmez oldu Götürdüm baska bir servise emme ve eksoz manifolt contalarını değiştirdi 2011 de 350 tl pazarlıklı fiyattan ![]() ***Her araç için yazdıklarım gecerli değildir Sadece tecrübe paylaşımıdır.Belkide alakasız yerlerden düzeldi benim aracım fakat olan biteni paylaşmak Forum arkadaşlığının gereğidir ***
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tek kullandıgım zamanda aynı 170 5 kısıde olsam aynı gıtmıyo gaza basıyorum emme monifolttan horultu gelıyo yemiyo benzındede aynı gazdada. sen contaları degısmıssın düzelmiş ama benımkınde oyle bısey sanmıyorum eksozdan supelenıyorum ilgin için tesekkür ederim saygılar
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
xxxxxxxxxo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xxxxxxxxxo
Mrb kardeşim geçmiş olsun
Aracındaki sorun 3 şıkkı var 1 Debriyaj sıyırması olduğunda son hız düşer 2 hava debi metre 3 gaz kelebek temızliği ve yüklemesi(yetkili serviste olması şartı) teste çıkıldığında cok guzel anlasılır
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
mrblar sagolasın kardeş pazargunu eksozu komle söktüm katalizör saglam eksozdan süpem kalmadı.gaz kelebegini temizledim adaptasyon yaptırmadım servis yok bizim burda varda anlıyan yok ama rolantıde kelebek acmasında sorun yok .debimetre bunun neresınde bılmyom goremedim debriyaj artık en son care onuda denedim aslıda kacırmıyo gıbi 4 vites 150 diyo 5 e atınca gaz yemiyo sankii tesekkürler ilgin icin
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
dizel xt 1.6 la 200 gördük senin aracın benzinliyse daha fazlasını rahat görmen lazım
|
|
![]() |
|
bende öyle dıyomda bakalım bulacaz arızayı
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |