![]() |
|
206 RC |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ahmettanik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: Antalya/Kemer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmettanik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 Saat 21:54 |
|
ben sana benim RC satayım. rc görünümle uğraşma RC'in olsun
![]() |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sen kafana koymuşsun hadi bakalım Allah utandırmasın.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
ATA55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
Krdş Yapınca ortaya ne cıkıcak görcez :) Yorumun için teşekkr ederim inş. Gzel bir A3 Alırsın. Arkadaşlar bugün Projeme ilk adımımı attım Spoilerimizi kaportacıya bıraktım :) Servise gittim bugün 206 RC Jant dedim Benim araba için olmaz dedi 206 RC lere özel jant dedi şase numaran lazım arabanın dedi. Alacagım model atlantis modeli :) nasıl temin edebilirim ? Ön tampon olarak 206 Sedan tamponu ayarladım RC Tamponlarıyla aynı . daha düşk maliyetli olacak. altına laguna lip ile tamamlancak. arkaya 206 RC Orjinal tamponu alıcam çnkü egsoz yerlerini yapmak zor olsa gerek. kare oldugu için gerisini halleederiz bir şekilde işin zor kımısı halledelimde. çamurluklar orjinal olacak. ortaya çıkan sonucu merakla bekleyin :)
|
||
![]() |
||
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
|
Bence senin arabadan RC değil R bile olmaz.. Yanlış anlama dalga geçmiyorum. Daha 1 ay önce gittim Kırmızı bir 206 aldım. Ne var ki dedim iki far alırım, 4 jant alırım al sana RC dedim Sonra işim gereği iyi kullandığım Photoshop ta RC olacak şekilde aracıma uyguladım. Ferrari şeysine Kelebek konmuş gibi oldu. Şimdi satışa koydum aracımı bir sürü de masrafın ardından ( LPG vs. ) Önce satıcam sonra da gidip bi tane tek kapı AUDİ A3 alıcam. Bişeye benzetirim diye düz Pejoları almayın arkadaşlar artık eskisi gibi ucuz değil hiçbişey. İnsanlar da güvenilir değil. Görünümü şükela olan hiçbişeye ihtiyacı olmayan arabaları alın. Hem satarken de fiyatı düşmez |
||
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
||
![]() |
||
ATA55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
YOK Bence o kadar maliyetli olmayacak.
İŞTE ARKADAŞLAR TAM KAFAMDAKİ ARACI BULDUM İŞTE ARACIM BU ŞEKİLDE OLACAK SADECE BİZDE ANGEL FAR 206+ Stoplar olacak :) bu araçtakiler sanırsam rc çamurluk degil :)
Düzenleyen ATA55 - 12 Eylül 2012 Saat 03:16 |
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
Boşa kürek çekiyosun ya çok maliyetli olacak düzgüğn olması için 4-5bin liran gidecek tabi ona da değmez..Ya da öyle 2-3binliraya yarım yamalak bişey yapacaksın hiç bişeye benzemicek doğan görünümlü şahin misali olcak
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
|
Evet arabaya başlamaya karar verdim bir taraftan başlamak gerek. Arkdslar Orjinal çamurluk üstüne takıcam tamponu.
Tampon boyanacagı için renk uyumsuzlugu olacak başta. Sonra komple pasta cila ve SONAX Yıkamaya vericem belki biraz parlar renk uyumsuzlugu kalkar Şuanlık RC Görünümü vericem ve ilerleryen zamanlarda ÇAMURLUK İşine giremeyi düşünyorum. RC Yada 206 GTİ Tamponu ARKA ÖN Satan varsa özelden ulaşırsa sevvirinim. Tekrar soruyorum bi cvp alamadım RC Çamurluguyla Normal çamurluk arasında tampon takılınca görüntü farkı olur muuu göze batacak kdr ?????
Düzenleyen ATA55 - 11 Eylül 2012 Saat 17:14 |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o videodaki gibi olabilmesi için ms yada AEM beyin alman lazım ms3 maliyeti şu anda 2000 tl civarında AEM beyinlede 3200-3500 tl :)
|
||
![]() |
||
|
5 Bin lira değil ya.
2 Bin 3 bin liraya herşeyiyle birlikte RC Görüntüsünü yapabilirmişim :) Şimdi tampon arayışındayım arka ve ön. dolu şekilde. Daha sonra farlara girişicem. Spoilerim zaten hazır boyayı bekliyor. Tek sıkıntım şuan çamurluklar orjinal mi kalsın RC Çamurluk mu taksam diye düşünüyorum. en son Jantları alıcam :) hayırlısı diyelim. 1.300 tl lik bütçem var şuanlık . Gerisini kredi kartıyla halledicem inş. Birde arkadaşlar şu videodaki olur mu benim aracın egsozu :) Böyle çatara patara küt eder mi :D
Düzenleyen ATA55 - 10 Eylül 2012 Saat 21:31 |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
hic ugrasma 5 bin lira masraf edersin ama sen o arabayi 5bin fazlaya satamazsin en iyisi sattir sen o araci 1.6 307 aldir hem aile araci motoruda iyidir gazlamaya yakitida az ugrasma 203 ile parana yazik
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Peki görünüşte bir farklılık var mı rc ile normal çamurluk arasında şahsen çamurluk işine girmek istemiyorum pahalı biraz. bugn bi abi ile görüştüm Arabayı Dip basacaksan RC Çamurluk şart Eğer biraz düşereceksen normal çamurluk kullan masrafa girme dedi. Tamponu takınca Nasıl durur merak ediyorum açıkçası ya.
|
||
![]() |
||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
2000 model onun arabada
gayette güzel gözüküyor 206 tıyı gösteren rc tamponuyla gti tamponu zaten diger tamponlar arabayı yusyuvarlak top gibi gösteriyo kısa oldugu için |
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
orjinal camurluklara gti ve rc tamponu uyuyo benim amca oglunda xt var ama ön tampon rc kendi taktırdı
|
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
|
Peki orjinal çamurluklarının üstüne oturtma şansımız yok mu tamponu ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
2003 ve sonrası xs lerde rc çamurlugu
|
||
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
Rc ve GTİ çamurlukları daha şişkin |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
gözünü karartıp girmen lazım
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
Spoilerim hazır. Yahu RC Çamurluk ile Normal çamurluk arasında ne fark var ? Dün gece indim arabaya baktım eve çıktım RC Çamurluga baktım arasında hiç bir fark göremedim ? Bide bizim araba biraz esk daha yeni bir görünüm olsun diye yapıyorum
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
bu arada çamurluk spoiler v.s gti da alabilirsin bu parçalar iki araçdada aynı.
|
||
![]() |
||
|
Yok Ne Özürü Estağfurullah :) Şöyle bir durum var . Araba aile arabası yani Aileme ait Ben Öğrenciyim :) 2.0 Benzinli ve Tek Kapı bir araç aile için ne kadar uygun olur bilmiyorum :D Yani Şuan teklif etsem onlara Gülerler diye düşünüyorum. Çıkma RC parçaları biraz boya Düzeltme ile RC Görünümü vermek istiyorum ki Aracım 2000 model ve baya eski görünüyor :) Hayırlısı diyelim. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |