![]() |
|
ÇOK ACİL KAN YARDIM!!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2012 Saat 17:10 |
Acil sifalar. Goren arkadaslarimiz yardimci olurlar insallah.
|
|
![]() |
|
35_gti_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 35_gti_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
allah acil şifa versin geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah şifa versin keşke istanbulda olsaydım:(
|
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR İSTANBUL HASEKİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDE YATAN BABAM İÇİN ÇOK ACİL KAN İHTİYACIMIZ VARDIR...
KAN GRUBU FARK ETMEMEKTEDİR. GELECEK OLAN KİŞİLERİN KİMLİKLERİNİN YANINDA OLMASI GEREKMEKTEDİR. İRTİBAT NO:0-541-894-59-92 SACİDE HANIM 0541-894 67 59-60 VOLKAN BALIK ACİL YARDIMLARINIZ BEKLİYORUZ...
Düzenleyen volkanbalik - 09 Eylül 2012 Saat 16:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |