![]() |
|
Dertsiz başa dert...Kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 02:45 |
gözümden sakındığım arabamla bugun babam kaza yaptı. çok şükür babamda ve diğer arabada kimseye birşey olmadı.. Kaza yerine ilk gittiğimde arabaya onden bakınca aa bişey yok dedim ama içeri bi baktım airbagler açılmış. diğer araba biraz hazarlı bize göre . benim kaskom sigortam falan var çok şükür hallolacak ama insanın evladı gibi sonuçta arabalarımız bayağı bir canım sıkıldı. olan oldu artık ne yapalım.
![]() ![]() ![]() |
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
/: airbagleri açık görünce inan benim de içim bi garip oldu (:
çok geçmiş olsun, Allah'tan canınız yanmamış, mala gelmiş gelen.. 307'ler de bi can ama napalım (:
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam. perte çıksa bir dert çıkmasa ayrı bir dert. yapılacak yapılmasına da zarar büyük olur sanırım eksperin dediğine göre.
|
|
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
cok gecmis olsun..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun. Cana gelmesin, bunlar bir sekilde hallolur.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
gecmiş olsun cana bişey gelmesin yeterki... 307 de amma sağlammış toyota maffolmuş bu arada
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bi ara kardesimde toyotaya arkadan carpmisti ve hizi dusuk olmasina ragmen o toyotada bu gibi yamulmustu. İlginc bi ayrinti. Gecmis olsun can kaybi olmamasi sevindirici.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Çok geçmiş olsun.. Allah daha büyük kazalar vermesin...
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
ssertbakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2012 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssertbakan
Geçmiş olsun
|
|
5008 2013 e-HDI Allure / 0 Rh (+)
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çok geçmiş olsun hocam
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
ayazdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
Çok geçmiş olsun |
|
2006 model Peugeot 307 Comfort 1.4 90 HP 16V Benzin+Lpg
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
geçmiş olsun kardeşim ben 307 nin bu kadar sağlam bi araba olduğunu bilmiyodum gelen mala gelsin yerine tekrar konur
|
|
![]() |
|
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
çok çok geçmiş olsun corolla iyi yamulmuş
![]() ![]() |
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
|
mustafah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Ayrıca modern araçların kaza durumlarına karşı genelde ön bölgeleri güçlendirilir, arka bölgeleri öne göre çok daha zayıftır
![]() |
|
Artık PUG yok!!
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
çok geçmiş olsun arabada çok birşey yok gibi duruyor ama airbag ler açılmış.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
geçmiş olsun
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
çok geçmiş olsun Allah daha beterinden esirgesin.airbagleri ve corollayı görünce 307 nin önü dağılmıştır dedim ama hiç birşey yok gibi duruyor.cana bişey olmamışya araba bir şekilde telafi edilir.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Maşallah diyorum,öncelikle can;mala da keşke gelmese ama verilmiş sadakanız varmış,toyotanın halini görüp 307ye bakınca şaşırmamak elde değil,sadece panjur biraz oynamış.. Çok büyük geçmiş olsun,Rabbim beterinden esirgesin.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
herkese bir bir teşekkür ederim. Allah sizin başınıza vermesin arkadaşlar. babamın anlattığına göre 70 den yukarı değildim diyor. ben pek inanmıyorum ama. ön tarafta pek bir masraf yok. torpido komple ve direksiyondaki airbag değişecekmiş. parça falan uzun sürer dediler bekliyoruz.
|
|
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
çok geçmiş olsn kardeşim
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |