|   | 
 | 
| Cır cır cır cır cır cır | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Yazar | |
| chnyalcin   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı chnyalcin Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Cır cır cır cır cır cır Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 17:36 | 
| 
   Değiştirmeme gerek kalmadı bir sıkıntı yaratmaz sesten başka dediler. Genel bakıma kadar ellemeyeceğim.
    | |
| 
     chnyalcin
     | |
|  | |
| Femida   1. Vites     Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 17:35 | 
| 
 | |
| 
     2013 VolksWagen Comfortline Polo
     | |
|  | |
| chnyalcin   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı chnyalcin Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 16:53 | 
| 
   Aynen öyle sabitleme telinden kaynaklanıyormuş. 
    | |
| 
     chnyalcin
     | |
|  | |
| istanbullu_3886   2. Vites     01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı istanbullu_3886 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 16:34 | 
| 
 | |
| 
     nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
     | |
|  | |
| istanbullu_3886   2. Vites     01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı istanbullu_3886 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 16:33 | 
| 
 | |
| 
     | |
|  | |
| valeryzone   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2012 Konum: esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı valeryzone Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 16:22 | 
| 
   Bendede 206 Gti VAr Aynı ses Bendede VAr Frene Basınca Yada Durunca Degil cukurlara yada kasislerden geçerken süspansiyonla ilgili bir sıkıntı dicem fakat arabayı oynattığım zaman gelmiyo lastik yada bijonlarla ilgili bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ama çözemedim hala gelmekte ses  | |
|  | |
| chnyalcin   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı chnyalcin Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 14:15 | 
| 
   Arkadaşlar servisten yeni geldim. Fren balatasının 2 ucunda kulpa benzer teller var benim o tellerden biri düştüğü için ses yapıyormuş . Onun dışında bir sıkıntı yokmuş. Bilginize.
    | |
| 
     chnyalcin
     | |
|  | |
| mmuussaa   1. Vites     Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 13:50 | 
| 
   Bende de 100km yi geçtikten sonra ses geliyor. Fren balataları daha yeni değişti neden olabilir acaba ?
    | |
| 
     2001 Pug206 1.4 Atiker LPG | |
|  | |
| istanbullu_3886   2. Vites     01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı istanbullu_3886 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 11:30 | 
| 
   eger hareket halindeyken ses geliyosa büyük ihtimallen balata bitmek izeredir yada rulman sesi olabilir eger motor çalışır vaziyetteyken durdugundada geliyosa gergi bilyasından olabilir düşüncesindeyim
    | |
| 
     | |
|  | |
| chnyalcin   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı chnyalcin Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 11:28 | 
| 
   Araç Dururken yok hacılar. Harekete başlaynınca başlıyor cırlamaya. 3. vitesten sonra teyibi sonse s bastığım için duymuyorum ama bu gün dinleyeceğim ses varmı diye.
    | |
| 
     chnyalcin
     | |
|  | |
| impact   BÖLGE TEMSİLCİSİ     İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 11:23 | 
| 
   benimkiler orjinali bide. frene dokununca ötmeye başlıyor çok sinir oluyorum bende arkam müsaitse ani fren yapıp duruyorum  ses yok huzur var :) | |
|  | |
| istanbullu_3886   2. Vites     01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı istanbullu_3886 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 11:23 | 
| araç dururkende geliyormu yoksa hareket halindeykenmi geliyor | |
| 
     | |
|  | |
| chnyalcin   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı chnyalcin Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 10:52 | 
| 
   Hahahhhhah :))) Bu öğleden sonra götürüyorum hacılar . Ben tırsmaya başladım bile.
    | |
| 
     chnyalcin
     | |
|  | |
| dukenukem82   2. Vites     04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı dukenukem82 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 10:42 | 
| 
   Ben türk malı almıştım bildiğin kuş cennetine düştüğümü sandım cik cik cik cik :))  Sonra yabancı bi marka alınca kurtuldum kuşlardan . Frene basmasakta hafif sıkarak sürtünmeyle çalışıyormuş fren sistemi bu yüzdende metal yüzdesi çok olan balatalar öyle sesler çıkarıyorlar. | |
| 
     pug 206  1.4 75 hp 8v 1999  zavoli sıralı lpg | |
|  | |
| chnyalcin   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı chnyalcin Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 10:32 | 
| 
   Sanki , Tam emin değilim sinirlenip müziğin sesini açtığım için :)))
    | |
| 
     chnyalcin
     | |
|  | |
| impact   BÖLGE TEMSİLCİSİ     İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 10:29 | 
| 
   hızlanınca ses kesiliyor mu?
    | |
|  | |
| chnyalcin   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı chnyalcin Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 10:21 | 
| 
   Yok abi. Frene bastığımda ses yok. Araç hareket halindeyken düzenli olarak geliyor.
    | |
| 
     chnyalcin
     | |
|  | |
| koliva   YÖNETİCİ     P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 10:01 | 
| 
   Frene bastiniginizda bu ses geliyorsa fren aksamindan suphelenebilirsiniz ancak surekli geliyor ve surat ile ses artiyorsa tekerlek rulmanina baktirmaniz gerekir.
    | |
|  | |
| chnyalcin   1. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı chnyalcin Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 09:40 | 
| 
   Ooo bu ciddi bir sorun.  Ben arabayı alalı 1 ay oluyor. Şu an 67000'lerde. Aldığım arkadaş 60.000'de balataları değiştirmiş bilemedim şimdi. | |
| 
     chnyalcin
     | |
|  | |
| dukenukem82   2. Vites     04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı dukenukem82 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 09:32 | 
| 
   Fren balatan ya yeni ve kötü bi marka almışsın yada bitmiş sana uyarı veriyor haberin yok . Metal karışımı fazla olan balatalar cıyık cıyık öter.
    | |
| 
     pug 206  1.4 75 hp 8v 1999  zavoli sıralı lpg | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||