|
Sprey Boya |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2012 Saat 21:23 |
Selamlar. arkadaşlar ön konsoldaki teyp, klima çerçevesini ve iç kapı açma yerlerini sprey boya ile boyamak sağlıklı olur mu? dökülme yapar mı? illa astar atmamız gerekir mi?
|
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben arka bagaj açma kolunun üzerindeki çıtayı boyamıştım sprey boyayla kabuk gibi soyuldu kısa süre sonra
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de yakin zamanda 307 SW aracimdaki ust bagaj citasini boyayacagim. Arastirdigim kadari ile astar sart. Sonrasinda boya ve vernik.
|
|
yenice
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kuaförcü arkadaşa geçenlerde sormuştum. pazartesi günü toptancı gelecek o zaman ararım gelirsin dedi. bir tür sprey boyadan bahsetti. bilmiyorum içinde farklı bir katkı mı var. 30 TL gibi bir fiyatı var, diğer sprey boyalardan pahalı dedi. pazartesi günü bir bakacağım nasıl birşeymiş.
Dış ve iç olması aslında farklılık göstermez mi? çünkü dışarıda sürekli neme sıcaklığa ve suya maruz kalıyor. |
|
|
|
yenice
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.hepsiburada.com/liste/automix-peugeot-206-1001-0110-arasi-alumiyum-kaplama-seti/productDetails.aspx?productId=otsv1001628007802&categoryId=259374&SKU=OTSV1001628007802#Gorseller
Şundan kullanan var mı bunun rengi nasıl? aslında 70 Lira uygun. sprey boyası astarı verniği derken aynı parayı bulacak. hele düzgün yapılmazsa daha maliyetli olacak değiştirmesi falan. |
|
|
|
mev347
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben dediğin yeri geçen haftalarda boyadım. oto boyacıda spray boya yaptırdım bide vernik. önce konsolu ince zımpara ile zımparaladım sonra boya attım bikaç kaç 15 dakika arayla.sonra bir iki saat sonra verniği attım. sonuç çok güzel.ama önemli olan boyayı düzgün atabilmek yoksa hiçbir anlamı kalmaz.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
inandugcar
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Öncelikle 2000 grad zımpara ile hazırladığınız zemine akabinde oto boyacılarından alacağınız plastik astarı atın.Çok uzun süre kurumasını beklemeden gene oto boyacılarında tüp içerisine hazırlattığınız boyanızı 2 kat olarak uygulayın.En son üzerine verniğinizide attıktan sonra oda sıcaklığı veya biraz daha sıcak bir yerde kurumaya bırakın...Dökülme,soyulma vs. kesinlikle yaşamazsınız emin olabilirsiniz...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |