![]() |
|
Yakıt Katkıları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2012 Saat 16:37 |
|
Selamlar.
http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-dizelsistem-temizleyici-518100-250ml/productDetails.aspx?productId=otson518100&categoryId=26005 http://www.hepsiburada.com/liste/dyno-tab-dizel-katkisi-ve-enjektor-temizleyici-iki-kullanimlik-/productDetails.aspx?productId=otayd45602&categoryId=26005 http://www.hepsiburada.com/liste/carbon-clean-enjektor-temizleyici-ve-yakit-katkisi-dizel-madein-usa-114018/productDetails.aspx?productId=otctn114018&categoryId=26005 gibi yakıt katkı ürünleri var bir sürü. bunlardan kullananlar var mı? yararları ve zararları nasıldır? çok maliyetli ürünler değil özelliklerinde yazılanlara bakılırsa. hatta yazdıkları özelliklere göre bedava. |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aslında deneyen arkadaşlar varsa çok mantıklı ürünler bunlar. tabi faydasının olup olmadığını ve zararı var mı yok mu kesin olarak bilinmesi gerekir. kullanan arkadaşlar bilgi verirse çok daha güzel olur. |
||
![]() |
||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
yav bu motor yağ katkıları belki neyse de, yakıt katkılarını anlayamadım bir türlü. madem bu katkıları kullanınca daha verimli oluyorda neden akaryakıt firmaları bu katkıları içerisinde barındıran yakıtlar üretmiyorlar. enteresan :)
|
||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|
o zaman benzinin litresini 10 liradan alırız artık.
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
|
||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|
katkı olmadan 5 liraya satıyorlar katkı koyarlarsa yakıt katkısı koyduk içine diyerek 10 liradan satarlar benzinin litresini... fiyat artırmak için bahaneleri olur demek istiyorum.
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
|
Daha bugün würth'ün ejektör temizleyicisini aldım. Rolantide hafif bir titreme vardı uzun süredir, psikolojik mi bilmiyorum ama, bugün 50-60 km şehir içi yaptıktan sonra otoparka park edip dinlediğimde sanki azalmış gibiydi.
Ama, bişeyler alacaksan tavsiyem würth'tür. Würth ürünlerinden bikaçını kullandım ve gerçekten sıvıyı ne iş için hazırlamışlarsa gerçekten o işi yapıyor.
|
||
![]() |
||
|
Aynı şekilde onu da depoya mı koyuyoruz? guex ürünlerini de öneriyorlar. http://www.hepsiburada.com/liste/guex-new-formula-dizel-yakit-katkisi-ve-enjektor-temizleyici/productDetails.aspx?productId=otctn17317&categoryId=26005#Gorseller şu ürünü denemeyi düşünüyorum. |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
mustafagunes47 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2012 Konum: çalışan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafagunes47
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
selam beyler . 407 aracımın yakıtı 100 km 9 lt yakıyor . onceden 1 depoyla 1300 km gıderken su an ıse 900 km ısık yanıyor yardımlsrınız beklerım
|
||
Mustafa GÜNES
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |