![]() |
|
hava filtresi kiti (yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
beddri ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2008 Saat 13:15 |
||
aracıma (1.6 16v 206) hava acık hava filtresimi veya hava filtresi kiti mi almakta karar veremedim.
yani isteğim spor hava filtresinin cıkardığı sesi ve azda olsa performansı almak sizce hangisi idealdir. hangisi hava filtresi sesini haha cok cıkarır ? ve kullanan arkadaşlar varsa kit olarak neyi önerirler.
yorum ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşşekkürler Düzenleyen DERAN_TUYNER - 14 Ekim 2008 Saat 14:01 |
|||
![]() |
|||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kit daha iyi olur zaten pug bu gibi durumlar için çok uygun filtreyi çıkar homurdanıyor resmen :)
kit için kullanıp memnun kalınan ürün tercih etmelisin kullanan biri şimdi yazar marka ....
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
K&N kit al derim bence yada ses istiyorsan Pipercross
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
kardesım ıstedıgın urunden ben cok sattım montajınıda yaptım sımota olsun kn olsun taktım bayada guzel verım aldık ses senın elınde tamamen gaz pedalınla alakalı ıstersen yardımcı olurum pt farkıyla...
|
|||
![]() |
|||
||
Sesten randıman alıp almayacagını onemsemelısın kardesım o yuzden Kit al derim araya da sıcak hava bariyeri yaparız custom made eger istanbuldaysan
yemede yanında yat derim... :) |
|||
![]() |
|||
||
benım motorda cok ısınıyor sayın deran banada yapın barıyer...
|
|||
![]() |
|||
||
Senin kaput altındakı ızolasyonun sokuk ondandır zamanında bow ses yapsın dıye sokulmustu.... |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
verdım izalasyonu takmıstır herhalde :)
|
|||
![]() |
|||
beddri ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
||
malesef antalyadayım burda yardımcı olabilecek birilerini biliyomusunuz?
|
|||
![]() |
|||
||
bide bu sıcak hava bariyeri yaparız custom made nedir nasıl yapılır. antalyada yaptırabileceğim bir yer var mı ? yada resimli bir örnek varmı takılmış halde ?
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
biraz maliyetli olur ama. kiti tampona kadar uzatıp. Funnel (Huni) yapabilirsin? Fırsat bulabilirsem bununla ilgili bir makale yazacağım..
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
||
Evet bencede kıt olursa daha iyi olur..
|
|||
![]() |
|||
cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
antalyanın neresındensın sana yardımcı olacak yerler onerebılırım..
|
|||
![]() |
|||
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
||
Kardeş simota carbon al
|
|||
![]() |
|||
||
simota kit tercihimdir.
|
|||
![]() |
|||
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
||
piper cross tercihimdir ben yed kullanmışdım baya ses verdi piperda düşünemiorum.. |
|||
![]() |
|||
||
antalyada merkezdeyim |
|||
![]() |
|||
ac8088 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
||
benimkide 1.6 16 valve pipercross kit kullanıyorum tavsiye ederim sünger olduğu için temizliği kolay vede çıkan sesi tok ve güzel ama bide son susturucu yapmak lazım sadece filtre çok yaktırıyo ses duycam diye gaz pedalıyla fazla oynuyosun :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |