![]() |
|
Modifiyem bitmek üzere(RESİMLER EKLENDİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2012 Saat 22:49 |
Arkadaşlar 5-6 aydır uğraştım.Ve sona az kaldı. Şahsen aracın dışından çok içi benim için daha önemli...Tam 1 sene oldu 307 mi alalı aracım 2004 model ve diriydi fakat kullanan arkadaş bazı ufak tefek yerleri hor kullanmış.O ayrıntılarda benim gözüme bata bata dağ oldu ve modifiye yapmaya karar verdim...
Yaptıklarımı şöyle sıralıyım: 1-İlk olarak aracın iç döşemesini griden siyaha çevirmeye karar verdim ve internetten 307 için orjinal kesim kılıf diktirdim.Ve uyguladım bire bir oturdu hiç potluk yapmadı ve bazı arkadaşlarım orjinal sandılar...(160 tl) Elim biraz bu işlere yatkındır kendim taktım çünkü ustalar çok para(100tl) istediler takmaya) 2-Vites körüğü eskimişti, servise sordum 220 tl gibi abzürt bi fiyat verdiler..Bende internetten uzun araştırmalar sonucu 307 için üretilmiş körüğü ile birlikte vites topuzu sipariş verdim kendim taktım ve bence orjinalinden kat kat güzel oldu..(110tl) 3-Kapı içlerindeki cam kapatma ve açma düğmeleri boyaları soyulmuş beyaz beyaz çok çirkin görünüyordu ve sağ kapının camını sürücü koltuğundan kumada edemiyordum, Serviste yenisine 220 tl çektiler. Bende internetten elektronik kontak temizleyici ve siyah sprey boya aldım. Önce 4 kapıdaki kumandaları söktüm tüm düğmelerin kömürlerini ve temas noktalarını kontak spreyi ile temizledim. Düğmelerin üzerindeki beyaz şekilleri bant ile kapatıp, siyah sprey boya ile boyadım, 10 numara oldu.. kontak spreyi 10 tl boya 7 tl. 4-aracımda kolçak yoktu ve uzun yolda sağ kolumu koyacak yer bulamıyordum. internetten armster marka 307 ye uygun siyah kolcak aldım ve sallanmasın diye vidaların yanı sıra silokonla sabitledim, süper ötesi oldu. Kolçak 150 tl. 5- Cam düğmelerini boyadıktan sonra kılıflarda siyah olduğundan kapı içlerindeki gri döşemeler hepten gözüme çarpmaya başladı. Bende kılıfı aldığım yerden fazladan 2 mt siyah kumaş istedim kılıfla aynı kumaştan. Kapıların nasıl söküleceğini forumdan baya bi araştırdım, tırnakları kırarsın falan dediler tırstım. sonra sökmeyi denedim baktım kolaymış, kapıları söktükten sonra kol dayama kısımlarını havya ile ayırdım üzerine aldığım kumaşı gerdire gerdire silikonla yapıştırdım, samimi söylüyorum orjinalinden güzel oldu, ayrıca hiç bir tırnak kırılmadı..Döşemeci 4 kapı için benden 200 tl istemişti... 6- aracıma özel havuzlu paspas aldım kir toz biriksede alta geçmiyor. 90 tl. 7- sizleri bilmiyorum ama 307 direksiyonu bana ince geliyordu, bende kalınca bir direksiyon kılıfı buldum deri, şimdi tam elimi dolduruyor ve kaymıyor. 35tl Ayrıca 1-teybin olduğu kısımın çerçevesini karbon kaplama yapacaktım simsiyah olur diye ondan vaz geçtim fakat alimünyum renk sprey boya alıp boya yapıcam. 2-Aracı aldığımda jant kapaklarını değiştirmiştim ama orjinallerinide sakladım şimdi o orjinalleride boyıcam. 3-Son olarak arka camlara orjinal perde uygulaması yapmayı düşünüyorum. Aracım gerçekten yeni gibi oldu, değermi diyenleriniz olabilir fakat aklımın takılmasından iyidir şimdi içim çok rahat... Arabamdan keyif alıyorum. Kalan uygulamalarıda kısa sürede bitireceğim ve resimleri ekliyeceğim. Ve yorumlarınızı bekliyorum. RESİMLERİ EKLEDİM ARKADAŞLAR(FAKAT ÇÖZÜNÜRLÜK BİRAZ KÖTÜ İDARE EDİN...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen ahmetismet - 24 Temmuz 2012 Saat 17:20 |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar resimleri ekledim...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
arkadaşım ellerine sağlık süper olmuş..sana zahmet kapı camları acma kapatma düğmesini ne ile boyadın acil msj bekliyorum..benimkiside çok kötü çizik dolu ne yapıcam diye düşünüyordum süper olmuş ellerine sağlık boyanın marka ve nosunu isyiyorum...
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
birde benim cam acma düğmelerinin üzeri sanki cilalı gibi..o kadar çok çizik varki sanki cilasını önce bir zımpara yapmak lazım gibi sen yaptın mı? |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
http://www.hepsiburada.com/liste/best-selulozik-siyah-sprey-boya-095008/productDetails.aspx?productId=otm095008&categoryId=20035749
yukarıdaki boya ile boyadım. Ama sakın zımpara yapma daha kötü olur...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
tesekkür ederim kardeşim..düğmeleri bantladım diyosun onlar sökülmüyor mu?söküpde düzgünce boyasak..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
sökülüyor sökülmesinede üzerinde cam şekilleride var onlarıda boyarsın düğme kapkara olur.O yüzden bantladım etrafını boyadım.
|
|
neverThere
|
![]() |
|
acelik307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelik307
koltuk kılıflarını çok beğendim ben de yaptırmak istiyorum.. nerede yaptırdınız yada hangi sitede..
birde rengi koyu gri herhalde kotukların.. |
|
2005 307 hdi 1.4
|
|
![]() |
|
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık, tertemiz olmuş, ön koltuklarda hava yastığı yok mu? Allah göstermesin istenmedik bir durumda kılıf mani olmaz mı?
|
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
Kılıflar ve Cam açma-kapama düğmelerine hayran oldun.Tebrik ederim hakikaten çok güzel iş çıkartmışsınız.
|
|
2003 307 1.6 XR Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Direksiyon kılıfı için acil dönüş lütfen..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Dostum direksiyon kılıfı bu fakat siyahı kalmamış sitede markasıyla aratırsan başka sitelerde bulursun...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Arkadaşım hava yastıklarına denk gelen kısımlar kesilerek çıkartıldı. Kılıf hava yastıklarını engellemiyor, emniyet kemerlerini de...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Kılıflar aslında siyah fakat kumaşın özelliğinden ışığa göre bazen kül rengi gibi duruyor. kılıfı http://urun.gittigidiyor.com/garaj/bod-araca-ozel-oto-kilif-63378202 buradan sipariş verdim. Tüm yorumlarınız için teşekkürler...
Düzenleyen ahmetismet - 31 Ağustos 2012 Saat 09:17 |
|
neverThere
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Çok teşekkür ederim..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
gerçekten kılıf çok başarılı. cam açma düğmeleri de çok güzel olmuş ancak sıcakta yapış yapış olur mu diye tereddütte kaldım eğer olmazsa ben de yaparım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Cam kumandalarında sıcakta soğukta hiç bi kötü durum yok, gönül rahatlığı ile boyayabilirsiniz. Ben şimdi karbon kaplama deneyeceğim o güzel olursa karbona çevireceğim...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
ellerine sağlık gerçekten çok güzel çalışmalar olmuş tebrikler.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Aracının resimlerini gördüm şimdi bende vites körüğünü değiştirmeye karar verdim. Değişiklikler güzel olmuş eline sağlık.
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
koltuk kılıfından sipariş vericem aynısından. zam gelmiş sanırım 175 lira :) kol dayama yerleri için kumaşı nasıl istediniz ? aynı şekilde yapmayı planlıyorum bende sizin gibi.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |