![]() |
|
Modifiyem bitmek üzere(RESİMLER EKLENDİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende hafta sonu gırıstım cam kapama dugmelerıne tiner ve dıs fırcasıyla sıfır gıbı oldu tertemız oldu gorenler yenı mı degıstı fılan dıyorlar :) vıtes korugu guzel olmus onuda mı sız yaptını yoksa orjınal bıseymı benımde eskıdı fakat nasıl cıkarılır degıstırılır hıc bılgım yok.allah kaza bela vermesın guzel emekler.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin, bir sıkıntı olursa buradan paylaşırsın...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
http://images.gittigidiyor.com/6409/BOD-ARACA-OZEL-OTO-KILIF__64097352_1.jpg
ödemeyi yaptım siparişi verdim. 2mt de kol dayamaları için kumaş istedim bakalım göndericekler mi? yarında boya alıp kumanda düğmelerini ve ön konsolu boyayacağım.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
süper olmuş.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
koltuk kılıfından sipariş vericem aynısından. zam gelmiş sanırım 175 lira :) kol dayama yerleri için kumaşı nasıl istediniz ? aynı şekilde yapmayı planlıyorum bende sizin gibi.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Aracının resimlerini gördüm şimdi bende vites körüğünü değiştirmeye karar verdim. Değişiklikler güzel olmuş eline sağlık.
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
ellerine sağlık gerçekten çok güzel çalışmalar olmuş tebrikler.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Cam kumandalarında sıcakta soğukta hiç bi kötü durum yok, gönül rahatlığı ile boyayabilirsiniz. Ben şimdi karbon kaplama deneyeceğim o güzel olursa karbona çevireceğim...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
gerçekten kılıf çok başarılı. cam açma düğmeleri de çok güzel olmuş ancak sıcakta yapış yapış olur mu diye tereddütte kaldım eğer olmazsa ben de yaparım.
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Çok teşekkür ederim..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Kılıflar aslında siyah fakat kumaşın özelliğinden ışığa göre bazen kül rengi gibi duruyor. kılıfı http://urun.gittigidiyor.com/garaj/bod-araca-ozel-oto-kilif-63378202 buradan sipariş verdim. Tüm yorumlarınız için teşekkürler...
Düzenleyen ahmetismet - 31 Ağustos 2012 Saat 09:17 |
|
neverThere
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Arkadaşım hava yastıklarına denk gelen kısımlar kesilerek çıkartıldı. Kılıf hava yastıklarını engellemiyor, emniyet kemerlerini de...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Dostum direksiyon kılıfı bu fakat siyahı kalmamış sitede markasıyla aratırsan başka sitelerde bulursun...
|
|
neverThere
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Direksiyon kılıfı için acil dönüş lütfen..
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
Kılıflar ve Cam açma-kapama düğmelerine hayran oldun.Tebrik ederim hakikaten çok güzel iş çıkartmışsınız.
|
|
2003 307 1.6 XR Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Elinize sağlık, tertemiz olmuş, ön koltuklarda hava yastığı yok mu? Allah göstermesin istenmedik bir durumda kılıf mani olmaz mı?
|
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
acelik307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelik307
koltuk kılıflarını çok beğendim ben de yaptırmak istiyorum.. nerede yaptırdınız yada hangi sitede..
birde rengi koyu gri herhalde kotukların.. |
|
2005 307 hdi 1.4
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
sökülüyor sökülmesinede üzerinde cam şekilleride var onlarıda boyarsın düğme kapkara olur.O yüzden bantladım etrafını boyadım.
|
|
neverThere
|
![]() |
|
denizkartali06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizkartali06
tesekkür ederim kardeşim..düğmeleri bantladım diyosun onlar sökülmüyor mu?söküpde düzgünce boyasak..
|
|
KARTALİZMA 1.6 HDI XT 110 HP
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
http://www.hepsiburada.com/liste/best-selulozik-siyah-sprey-boya-095008/productDetails.aspx?productId=otm095008&categoryId=20035749
yukarıdaki boya ile boyadım. Ama sakın zımpara yapma daha kötü olur...
|
|
neverThere
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |