![]() |
|
206 gtı lpg yakıt tüketimii |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2012 Saat 01:43 |
Bende de gtı var lpg de ş.dışı 20krş ş.içi kullanıma bağlı ort. 25-30 krş arası yakıyor..Benzinde bile ort. 40-45krş yakıyor öyle 70-80krş yakmadı ne kadar bassamda yazılım chip uygulması falan olması lazım o kadar yakması için benimki standart bi gtı oynama yok..Bende şu an satılığa çıkartıcam artık düğün yapıcam ve hatun micra istiyor illa nissan micra almak için satıyorum artık..Ama gtı almayı düşünüyosan yakıtından korkma oynama olmayan bi gtı gerşekten 1.6 larından farksız yakıtta çünkü arkadaşımda da 4 kapılı 1.6 sı var ş.içi aynı yakıyoruz ş.dışı benim gtı daha bile az yakıyor..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
ugurdync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14-15 bine kadar arıyorum çift kapılı olması daha mı avantajlı oluyor satarken? tek kapıların piasası nasıl bilginiz var mı?
|
|
xleis
|
|
![]() |
|
ugurdync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
HAhaa çok doğru diyorsun abide öğrenci adamım ya istediği kadar gitsin valla cebimi yakmayacak :D
|
|
xleis
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gti şehir içi ortalama 70 ila 80 krş arası yakıyor ama şehir dışına çıktığın zaman yarı yarıya fark ediyor ancak bir önceki mesajda da söylendiği gibi Yemini düşünen aslan beslemez. Yaksın ama gitsin bizim gavur
![]() |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
bende 206 gti var ama lpg yok.gti şehir için de yakıtı yuksek fakat uzun yolda fazla basmadıgın surece 1.6 motorun yaktıgını yakıyor.ama gti ye bindiginde benzini düşünmüyorsun zaten yolda :)) gidişine bakıyorsun.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Tamam kardeşim çok sağol valla düzlerini arayacağım bende artık 1.6 16valf kafama yatıyor tekrar sağol
|
|
xleis
|
|
![]() |
|
guillermo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guillermo
2. el piyasası çok ii değil..hemen satamazsın
|
|
trafik kurallarına uyun
|
|
![]() |
|
guillermo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guillermo
kardeş 206 gti lpg de 30 kuruşu geçmez diye tahmin ediyorum..gti alacaksan temizini bulmaya bak..bende gti arıyorum şimdiye kadar 3 tane gtiye baktım içime sinmedi...yani darbesiz boyasız ve en önemlisi motor aksamına dikkat et.
|
|
trafik kurallarına uyun
|
|
![]() |
|
Öğrenciyim 206 alacağım aynı fiyatlara gtı lerde var soruyorum az yakıyor diyorlar lpgde tam olarak kaç kuruş yakmakta detaylı bilgi verirseniz sevinirim şehir içi şehir dışı bilen abilerm yardım etsin yaş 18 ilk arabam olacak 2. el piasası da önemli benim için sağolun.
|
|
xleis
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |