![]() |
|
Lpg bakım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2012 Saat 12:27 |
14 ay önce atiker marka lpg sistemi taktırdım.yaklaşık 10bin küsür km yaptım.son zamanlarda araç sabahları benzinde çalışmıyor.direk düğmeye basarak lpg de çalıştırıyorum.ve araç sürüş anında gaz yemiyor. acaba bakımımı geldi.geldi ise araç performansını artırmak için öncelikle neleri değiştirmem gerekiyor.teşekkür ederim.
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracin benzinde calismamasinin lpg bakimiyla alakasi yok bildigim kadariya
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ozkan0927 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozkan0927
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
direk düğmeye basarak çalışmanın beyne zararı varmış bildiğim kadarıyla.
|
|
2000 - 206- 1.6 - xt beyaz
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
ne yapmak gerekiyor :(
|
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
benzinde çalışmıyor ise lpg ile alakalı olduğunu bende düşünmüyorum. 10 binde bir filtresini değiştiriyorlar. kaçak kontrolu yapıp bilgisayara bağlayarak ayar yapıyorlar lpgye. ben ihmal etmem lpg bakımını size de tavsiye ederim. en son 40 tlye mal oldu benim lpg bakımı.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin uzun süre kullanılmadan depoda durduysa bundan yapabilir. depodaki benzini komple bitirip bir de öyle deneyin. tahminimce karbüratörden de olabilir. benim başıma geldi. o yüzden bunları kontrol edin.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |