![]() |
|
206 gti arıza yardım lutfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2012 Saat 12:22 |
slm arkadaslar 206 gti ma gaz taktırdım.Daha kullanalı 2 hafta olmadı bi kac gundur motor oto diyagnostik gosterge lambası yanıodu onemsemedim.Cunku daha gazlı arabalarda bu lambanın yandıgını gordum.Bi sorun olmıycanı dusundum.Ancak dun yolda giderken arabada butun cekis gitti tamirciye gittim de 2 ve 3 uncu silindirlere elektrik gitmio dedi.Yada bilgisayar hatası dedi ama araba ciy atıo benzini cim makinasi gibi calısıo suan Ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz ?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobin arizalanmis olabilir. Taktirdiginiz yere gidin gosterin.
|
|
![]() |
|
lew40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu bobin bujilerin ustundeki parca deil mi ? oksijen sensorunden kaynaklanan bi sorun deildir umarım ? yada egsozdan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |