![]() |
|
far karartma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2012 Saat 01:27 |
|
ben farın dış camını film çekmekten bahsediyorsunuz sandım. resimlerdeki gibi bir karartmadan bahsediyorsanız hiç bir yerde karşınıza sorun çıkartmaz merak etmeyin.
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
biri yasak diyo biri yasak değil diyo :) ben bi yazı tura atayım bari bahtımıza ne cıkarsa .))
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Far karartma muayenede sıkıntı yaratmıyor sadece orjınal olmayan xenon sıstemler gecmıyor muayeneden bılgınız olsun...
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
angel yada xenon muayenede sorun olmaz ki çunku onlar favrıkadan uretılmıs ozel seyler oyle far karartma gbı kendı basına uydurma seyler degıl yanı orjınal seyler far karartma kendı yapımın sonucta bence yasak o muayenedkı ınsanın ınsıyatıfıne kalmıs bılseydı orjınal olmadıgını anında trafıkrten men dahı ederdı
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
yeni çıkan çoğu aracın farları artık siyah zemin kusur felan olmaz. adam farı açıp içini mi beyazlatçak :)) örnekler
![]() ![]() |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
hafif kusur olarak geçer hertürlü muayneden. aydınlatmayı ciddi derecede azaltacak bir karartma değilse. bir çok arkadaşım geçti benimde.
ama trafikte belli olmaz. bu farları niye karartmadın kardesim deyipde durdurabilirler bile yarın seni :) önümde 2012 camaro ss e egsozdan ceza yazan trafik görevlilerinden bahsediyoruz ne de olsa.
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
valla kardeşim dediğim gibi benim farlar 5-6 aydır, belki daha çok olmuştur hatırlamıyorum, kararartılmış durumda kendim yaptım, ne trafikte 1 kez sorun oldu, ne de 2 ay kadar önce muayeneden geçerken bi laf ettiler. Angel değil xenon yok bişey yok neden yasak olsun. Ha bi far ayarına hafif kusur yazdı o neden oldu bilmiyorum karartmadan olmuş bile olsa "hafif kusur" sorunsuz geçiyor muayeneden. |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
yasak değilse yaptırmayı düşünüyorum da.yasak sa birde gecmes muayeneden sonra yeni far almak zorunda kalmayalım.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
hayır yasak falan değil, farlar kararmış şekilde geçtim muayeneden 2-3 ay falan oldu.
Bilmeden konuşmamak gerek insanları yanlış yönlendirmeyin tecrübeniz yoksa o konuda. |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
yasak tabiiki
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
far karartma yaptırdıgımız zaman muayeneden geciyormu.yasak değilmi bunu yapmak.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |