![]() |
|
206.1.4HDI & 106 QUIK |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2008 Saat 17:46 |
SİZCE BU MAÇIN SONUCU NE OLUR
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İllaki 206 Hdi Tecrube ile sabit :)
dragda da rollingde de..... |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
206 hdı tabıkı.. gecen sınanın arabayı kullandım gıtmıyor resmen.. 206 hdi nin gozunu sevıyım.. hakkaten gitmior quikler :)
|
|
![]() |
|
mirak sinanın araba 90 gecmediği için motor sağır olmuştur kardeşim ondan gıtmıyodur yoksa fena sayılmaz yani gökhanınkı ıyı kaçıyo ama yınede 206 diyorum ben
|
|
![]() |
|
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
206 hdi diyorum
|
|
![]() |
|
106 quık dıyorum cok rahat alır...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
quik güzeli yer hepsini
|
|
![]() |
|
cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
106 quık bnce
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
206 hdi kullanmadım ama quik dienlerdenim bende.
|
|
![]() |
|
danseLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
giderrrr 206 aLır giderrrr...:D
|
|
![]() |
|
hdi dıyorum
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
106 quık alayına..
|
|
![]() |
|
106 quık kullanmasını bılırsen harcar 206 yı
|
|
![]() |
|
sam106 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
206 mı
![]() |
|
![]() |
|
musti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2008 Konum: İSTANBUL 2TELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
106 derim
|
|
![]() |
|
gökan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
sımdı benım saxo 1.4um vardı ouıkle aynı motor ben 1.9 doblo 1.3 dizel corsa 206 hdi 1.6 focus 1.5 ford connect gectım dızel 206 hdi gectım suan civic 1 4um var 206 bulsam denıcem
|
|
![]() |
|
sen deme bari kardeşim Arkadaslar 206hdi +16 jantla 106 quık ı serhatın pilotajında gectıgım kalkısın vıdyosu belgesiz konusmam ![]() ![]() http://www.facebook.com/inbox/#/video/video.php?v=25790277762&oid=23047086770 |
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
iddaa ne olursa olsun sinanın araba değil benim arabayla istediğiniz 206 hdi la deneriz.
Kesinlikle 106 quik alır.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Benimkide alırda serhat bey kullanamadı..
|
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
sinancım tasarruflu kullanıcam diye motoru açmamışsın :) ondan yada ciğerleri tıkanık senin motorun kalkışta çok randıman alamıyorsun o yüzden ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |